• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić odbojkašicama novac, one njemu MEDALJU!

Autor mondo.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio prijem za šampionke sveta - odbojkašice Srbije. Došao i Milorad Dodik iz Republike Srpske: "Ovo je i naša reprezentacija, ovo je uspeh za sve Srbe". Za Vučića - specijalan poklon.

Pohvale, ponos, lepe reči, pokloni...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je danas prijem za šampionke sveta - odbojkašice Srbije - obećavši im isplatu premija do kraja nedelje, a selektor nacionalnog tima Zoran Terzić je u svoje i u ime cele selekcije, predsedniku Srbije, poklonio ZLATNU MEDALJU.

Na prijemu u zgradi na Andrićevom vencu bio je i novi član Predsedništva BiH Milorad Dodik koji je rekao da je prresrećan zbpg uspeha "naše reprezentacije".

"S pravom kažem naše, jer mi svaku reprezentaciju Srbije tako doživljavamo i ponosni smo što i ova selekcija, kao i druge, imaju u svojim redovima i sportiste sa našeg prostora (iz Republike Srpske). Posebno vam prenosim pozdrave ljudi sa Pala, gde ste obavile pripreme pred Svetsko prvebstvo i ponosni smo što smo ugradili ljubav i očekivanja u vas", rekao je Dodik, ističući i da mu je drago što vidi i čuje da je predsednik Srbije posvećen rešavanju svih problema u Odbojkaškom savezu i spreman je da pomogne.

Predsednik Odbojkaškog saveza SrbijeZoran Gajić zahvalio se Vučiću na pomoći Savezu i obećanju o isplati novca.

"Predsedniče Vučiću, hvala vam što će do kraja nedelje odbojkašice dobiti premije. Dobro se sećam perioda kada je na to moralo da se čeka i po godinu dana i više, kada nije bilo jednostavno krenuti na drugo takmičenje, a ono iz prethodnog perioda nije bilo isplaćeno...", rekao je Gajić.

U ime odbojkašica zahvalila se Maja Ognjenović, poklonivši i Vučiću i Dodiku po loptu sa potpisima svih igračica.

A odbojkašice i članovi stručnog štaba imali su specijalno iznenađenje za predsednika Srbije:

"Red je i po tradiciji da se predsedniku države uruče pokloni za sve ono što država i predsednik rade za nas. Ali, ovaj put je posebno, jer ne dajemo poklon samo predsedniku, već i našem prijatelju, prijatelju odbojke. Videli smo da je Aleksandar Vučić preživljavao svaki naš poen, svaku našu utakmicu je gledao, zna sve što se dešavalo na Svetskom prvenstvu. To nam daleko više znači od bilo kog novca. Zato imamo specijalan poklon - medalja sa svetskog prvenstva", rekao je selektor Zoran Terzić, uručivši Vučiću zlatnu medalju.

Vučić je rekao da će medalja stajati u Predsedništvu Srbije da je vide svi koji dođu.

"Ovo zlato ste vi iskovali, ja sam radio samo svoj posao".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC