• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi", srećno u Minsku!

Autori mondo.ba Autori Fena

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine jutros oko 9.30 časova, iz hotela „Miris dunja“ u Tuzli, otputovala je za Beograd, odakle će avionom nastaviti za Minsk, gdje se u četvrtak sastaje sa Bjelorusijom.

Sinoć su se reprezentativcima, koji su se u Mejdanu okupili u nedjelju, pridružili ostali igrači koje je selektor Bilal Šuman pozvao za susrete sa Bjelorusijom i Češkom.

Većina igrača obavila je samo dva treninga, a samo jedan u kompletnom sastavu. Među putnicima za Minsk nema povrijeđenog Alena Ovčine i suspendovanog Vladimira Vranješa.

"Sve smo već rekli. Bjelorusi su fizički snažni, ali pokušaćemo ih iznenaditi već u njihovoj dvorani. Bitno nam je da dobijemo sve domaće utakmice, a novi sistem sa 24 reprezentacije na Evropskom prvenstvu nam ide naruku. Nastojaćemo iskoristiti ovu priliku i prvi put se pojaviti na Evropskom prvenstvu", izjavio je Feni selektor Šuman.

Dvije jake utakmice u samo tri dana veliko je opterećenje za našu selekciju, dok će Češka imati dan više odmora, jer su jer će s Finskom igrati u srijedu.

"U ovom trenutku Bjelorusija i Češka su malo ispred nas, ali nisu bolji toliko da bar jednu od njih ne možemo pobijediti. U Mejdanu protiv Češke očekujem podršku publike koja će nam biti osmi igrač", kaže Prce.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC