• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džejms zaustavio Denver, ne i Jokića

Autor mondo.rs

Denver doživeo prvi poraz u sezoni, ali i u njemu je Nikola Jokić bio odličan. Lejkersi drugi put pobedili. Balkanci imali odlično veče.

Posle četiri vezane pobede na početku sezone, košarkaški Denvera su prvi put od starta pognute glave napustili parket. Vodili su žestoku borbu u Los Anđelesu protiv Lejkersa –.

Nikola Jokić ni ovaj put nije razočarao, a tome svedoči i "dabl-dabl" učinak, odnosno drugi na meču. Srpski centar imao je 24 poena, 11 skokova i 3 asistencije. Samo je Lebron Džejms upisao bolji učinak učinak "tripl dabl" – 28 poena i po 11 skokova i asistencija.

Jokić
Izvor: Youtube/NBA


Kajl Kuzma i Džaval Mekgi pratili su Džejmsa u pobedničkoj ekipi. Prvi je upisao 22, a drugi 21 poen i sedam skokova.

I Denver je imao više raspoloženih igrača. Džamal Marej je bio tek nešto slabiji od Jokića sa 22 poena i deset uhvaćenih lopti, dok je Monte Moris meč okončao sa 20 koševa, tri skoka i sedam asistencija.

Pistonsi su sačuvali stoprocentni učinak, dok je Klivlend ostao sa nula posto uspešnosti u odnosu pobeda i poraza. Detorit je na svom terenu slavio tesan trijumf 110:103.

Blejk Grifin i Andre Dramon su postigli po 26 poena, s tim što je prvi imao 10, a drugi čak 22 skoka.

Bez pobede je i Oklahoma, koja za razliku od Kavalirsa ima četiri poraza, dok ih je Klivlend upisao već pet. Seltiksi su pobedili 101:95 najviše zahvaljujući Džejsonu Tatumu sa 24 poena, dok je Markus Moris imao 21 koš i deset uhvaćenih lopti.

U poraženom timu, koji nikako da nađe recept za pobedu, Pol Džordž je postigao 22 poena, a Rasel Vestbruk je bio nadomak "tripl dabl" učinka, ali su mu falile dve asistencije pored 13 poena i 15 skokova.

Vučević
Izvor: Youtube/NBA


Pobedu na gostujućem terenu ostvario je i Portland u Orlandu – 128:114. Sjajno veče imao je Nikola Vučević ubacivši 24 poena i uhvativši 11 lopti. Međutim, to nije bilo dovoljno za treću pobedu "Magičnih". Portland je vodio fenomenalni Demjan Lilard sa 41 poenom, dok je Jusuf Nurkić postigao 18, ali i imao deset skokova.

Nurkić
Izvor: Youtube/NBA


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC