• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran Martić: Igokea veoma raznolika i nepoznata

Autor mondo.ba

"Igokea je veoma raznolik tim, a istovremeno i velika nepoznanica, ne samo za nas, već i za ostale timove u ovom takmičenju, s obzirom da su dosta promijenili sastav kao i trenera od početka sezone", rekao je trener Olimpije.

 Trener Olimpije Zoran Martić o Igokei Izvor: MN PRESS

Petrol Olimpija je u nizu od pet uzastopnih poraza u svim takmičenjima.

Kada se tome doda učinak od samo dvije pobjede u uvodnih sedam kola ABA lige jasno je da su svi "alarmi" u Ljubljani upaljeni pošto je na startu sezone kao cilj postavljeno četvrto mjesto, koje vodi u plej-of regionalnog takmičenja.

Ali, "zmajčeke" u Republici Srpskoj ne čeka lak posao jer je i Igokea na identičnom omjeru kojeg želi što prije da popravi.

"U posljednje vrijeme izvršili su dosta promjena. 'Strance' su zamijenili Latavius Vilijams, Oliver Lafajet i Danilo Anđušić, a takođe imaju i najboljeg igrača ABA lige Tomislava Zubčića, koji je u nekim mečevima pokazao 'top' nivo, pogotovo u košgeterskom učinku. Takođe, srešćemo se sa starim poznanicima Olimpije, Domenom Lorbekom i Savom Lešićem", rekao je trener "zmajčeka" Zoran Martić i dodao.

"Igokea je veoma raznolik tim, a istovremeno i velika nepoznanica, ne samo za nas, već i za ostale timove u ovom takmičenju, s obzirom da su dosta promijenili sastav kao i trenera od početka sezone. Naš glavni zadatak će biti da kontrolišemo utakmicu u skoku".

Mirza Begić smatra da njemu i njegovim saigračima neće biti lako u Laktašima.

"Idemo na tradicionalno teško gostovanje. U seriji smo od pet vezanih poraza u svim takmičenjima i uradićemo sve da to sutra prekinemo", istakao je centar Olimpije.

Meč u Laktašima počinje u 20 časova (TV Arena Sport).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC