• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogovoreno: Ibra opet crveno-crni!

Autor mondo.rs

Direktor Milana Leonardo i menadžer Mino Rajola ugovorili su povratak švedskog veterana na San Siro.

"Kombinacija" o kojoj se prvi put pisalo prije petnaestak dana, sve je bliža realizaciji.

Za sada je i dalje sve nezvanično, ali dobro obaviješteni "Sport Mediaset" objavio je da će se Zlatan Ibrahimović (37) ove zime vratiti u Milan, koji će mu za jednu polusezonu isplatiti 2,2 miliona evra.

Ibrahimoviću ugovor sa Los Anđeles Galaksijem ističe krajem 2019. godine, ali se će pronaći izlaz kako bi on opet zaigrao na San Siru.

Tehnički direktor "rosonera" Leonardo i Ibrin agent Mino Rajola sastali su se i dogovorili praktično sve detalje transfera.

Nije još jasno da li će 37-godišnji centarfor imati opciju produžetka saradnje u sezoni 2019/20, a "Sport Mediaset" navodi da postoji mogućnost da Ibrahimović preuzme neku od funkcija u slavnom italijanskom klubu.

On je za sedmostrukog šampiona Evrope igrao od 2010. do 2012. godine. Osvojio je jednu titulu i postigao 56 golova na 85 utakmica, a onda je zajedno sa Tijagom Silvom prodan Pari sen Žermenu, kako bi se sanirala velika "rupa" u klupskoj kasi.

Nastupao je još za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu i Mančester Junajted, a u Los Anđeles se preselio prošle zime.

Milan je poslije 12 kola peti na tabeli Serije A, sa bodom manje od Lacija na četvrtom mjestu, tako da je cilj u nastavku sezone plasman u Ligu šampiona.

"Rosoneri" takođe sa solidnim uspjehom igraju u Ligi Evrope. Dva kola prije kraja imaju sedam bodova i bore se sa Betisom (osam) i Olimpijakosom (sedam) za plasman u "nokaut" fazu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC