• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEBAKL Reala - uništio ih Barsin đak!

Autor mondo.rs

Fantastična partija Eibara koji je pred svojom publikom "uništio" trostrukog uzastopnog šampiona Evrope koji je očigledno samo na tren "proradio" kod Solarija.

Prvi poraz Santijaga Solarija na klupi Reala, i to kakav...

Na malom, ali i te kako bučnom "Ipuruom", Eibar je očitao lekciju trostrukom uzastopnom šampionu Evrope i iskoristio sve njihove mane u odbrani, koje su bile vidljive već posle pogođene stative u trećem minutu!

Zanimljivo, Solarijeva ekipa je u prethodne četiri utakmice, otkako je on seo na klupu, PET puta imala sreće da lopta završi na stativi, ne i u golu, ali ovoga puta se sreća okrenula...

Odgovorio je Garet Bejl i postigao gol koji je poništen zbog ofsajda, veoma dobru šansu imao je i Karim Benzema, da bi od tada sve oči bile uprte u Eibar koji je do kraja susreta postigao tri gola, a mogao je još koji, pa je Florentino Perez smrknutog lica napustio stadion u neverici koliko njegov klub igra slabije nego pre samo šest meseci...

EIBAR - REAL MADRID 3:0 (1:0)

Pravi "šou" napravio je mladi fudbaler Mark Kukurelja (20 godina), koji je na pozajmici iz Barselone, pa su tako sva tri gola "pala" posle akcija koje je on pokrenuo.

I to na tek trećoj utrakmici u Primeri u kojoj je starter!

U 16. minutu je osvojio loptu na sredini terena, odigrao dupli pas sa Oreljanom i probio po levoj strani, a onda na pet metara pronašao Eskalantea koji je uz pomoć Danija Sebaljosa postigao vodeći gol... Čekao se VAR i potvrdio je pogodak!


I kod drugog gola Eibara je "namirisao" grešku Real Madrida.

Toni Kros je "nabio" loptu sa leve na desne stranu, Odrijozola nije mogao da se izbori sa njom, pa je Kukurelja bio u ulozi asistenta za Serđija Enrika u 52. minutu, nakon čega je Serhio Ramos, koji je u "žiži" skandala zbog dopinga, počeo da psuje svoje saigrače.

Eibar se igrao s Realom, Marselo je bio statista pored Kukurelje, da bi njegovu loptu sa levog boka u gol posle "pete" Enrika u gol pretvorio Kike.

Srpski golman Marko Dmitrović ponovo nije bio na golu Eibara zbog manjeg hirurškog zahvata kome se podvrgnuo zbog bola u trbušnom zidu. Odlično ga je odmenio Rijesgo, mada je svakako više posla od njega imao Tibo Kurtoa.

Pokušao je Solari da "razmrda" ekipu uvođenjem u igru Iska i Vinisijusa, videli smo pokušaje Asensija i Benzeme, ne toliko opasne su bile one poput Oreljanime kada je Kurtoa spasao Real Madrid potpune katastrofe.

Ovo je čak PETI poraz Reala u sezoni i trenutno imaju samo "+1" gol-razliku.



PRIMERA, 13. kolo:

Eibar - Real Madrid 3:0 (1:0)
/Eskalante 16, Enrik 52, Kike 57/

Valensija - Rajo Valjekano 16.15
Ueska - Levante 18.30
Atletiko Madrid - Barselona 20.45

nedelja

Atletik Bilbao - Hetafe 12.00
Sevilja - Valjadolid 16.15
Espanjol - Đirona 18.30
Viljareal - Betis 20.45

ponedeljak

Real Sosijedad - Selta 21.00

odigrano u petak:

Leganes - Alaves 1:0 (1:0)
/En Nesiri 42/


TABELA: Barselona 24, Sevilja 23, Atletiko Madrid 23, Alaves (+1) 23, Espanjol 21, Real Madrid (+1) 20, Eibar (+1) 18,Valjadolid 17, Levante 17, Đirona 17, Real Sosijedad 16, Hetafe 16, Betis 16, Selta 14, Valensija 14, Leganes (+1) 13, Viljareal 11, Atletik Bilbao 10, Rajo Valjekano 7, Ueska 6.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC