• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poketino matirao Sarija - Čelsi još i dobro prošao!

Autor mondo.rs

Ređale su se i ređale šanse pred golom nemoćnog Kepe Arizabalage u najgorem meču Čelsija od dolaska Mauricija Sarija. Ključ? Žoržinjo je potpuno "pojeden" od strane Totenhema.

Mauricio Sari je pred reprezentativnu pauzu postao prvi trener u istoriji Premijer lige čiji tim nije poražen u prvih 12 mečeva, ali je 13. bio baksuzan za njega!

Ekipa Maurisija Poketina našla je načina kako da ograniči uticaj Žoržinja na igru Čelsija (28 dodavanja u prvom poluvremenu), na vreme je iskoristila svoje šanse preko Delea Alija i Harija Kejna, pa je i rezultat toga bila ubedljiva pobeda na "Vembliju".

/SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PREMIJER LIGE/

A mogao je biti i ubedljiviji!

Bio je to ujedno i prvi poraz "plavaca" ove sezone u domaćem šampionatu nakon čega su treću poziciju na tabeli prepustili Totenhemu, a oni padaju na četvrto mesto:

TOTENHEM - ČELSI 3:1 (2:0)

Odbrana Čelsija je od početka bila nesigurna, David Luiz je odigrao svoj najgori meč ove sezone, a prvi pogodak je došao nakon prekida Eriksena.

Centaršut Danca je sjajno pratio Ali i nastavio svoj golgeterski niz protiv gradskog rivala, kao i Hari Kejn koji je u 16. minutu iskoristio veliku rupu koju mu je ostavio Luiz, a nemoćni Kepa Arizabalaga samo ispratio pogledom kako "projektil" završava u njegovoj mreži.

Na momente se Čelsi budio, najaktivniji je bio Vilijan dok je Azar odigrao loš meč, međutim umesto gola za buđenje nade - onaj za gašenje.


Dele Ali je poslao dugu loptu na bok za Sona, ovaj je kao od šale pretrčao Žoržinja, pa Luiza, a onda rutinski savladao Kepu udarcem u dalji ugao njegovog gola.

Španski golman je besneo na svoje defanzivce koji su bili samo nemi posmatrači do kraja meča, pa su Kejn i Ali promašajima častili Sarijevu ekipu.

Pokušao je Italijan da reaguje promenama, zaigrao je na kratko i sa "lažnom devetkom", ali to nije donelo nikakav napredak u igri, pa je Sari nakon samo petnaestak minuta na teren poslao Olivijea Žirua koji mu se odužio utešnim golom u 86. minutu.

TOTENHEM:
Loris - Orije, Fojt, Aldervereld, Dejvis - Dajer, Sisoko, Son (od 78. Lamela), Eriksen, Ali - Kejn.

ČELSI:
Kepa - Aspilikueta, Luiz, Ridiger, Alonso - Žoržinjo, Kante, Kovačić (od 58. Barkli) - Azar, Vilijan (od 76. Žiru) i Morata (od 58. Pedro).

Meč je sudio Martin Etkinson.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC