• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel u seriji, u "Boriku" pao i lider!

Autor mondo.ba

Banjalučki rukometaši nastavili seriju sjajnih izdanja i upisali četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu, i to protiv prvoplasirane Bosne iz Visokog.

 RK Borac m:tel RK Bosna Visoko Premijer liga BiH 13. kolo Izvor: MONDO/Miroslav Blagojević

U samo pet dana, rukometaši banjalučkog Borca m:tel ostvarili su tri pobjede, i "het-trikom" popravili raspoloženje, ali i stanje na tabeli.

Danas je ta serija nastavljena, i to protiv lidera Premijer lige BiH, Bosne iz Visokog!

BORAC M:TEL - BOSNA 28:23 (14:13)

Poslije tri uzastopna trijumfa, banjalučki "crveno-plavi" u derbiju 13. kola Premijer lige BiH ugostili su prvoplasiranu ekipu prvenstva i nakon velike borbe bacili na pleća ekipu koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazala najviše.

U velikom derbiju viđeno je mnogo "vatre", a "crveno-plavi" od šestog minuta igrali su bez isključenog Srđana Savića, koji je zbog prekršaja nad Adnanom Harmandićem dobio crveni karton, pa je za njega meč završio već u ranoj fazi.

Nešto raspoloženiji na početku susreta bili su gosti, koji su par puta imali tri gola prednosti, ali su domaći uspjeli da se vrate i na odmor odu s golom prednosti, 14:13.

Tim Mirka Mikića u nastavku je "dodao gas" i stigao do sigurne pobjede 28:23

U četvrtom minutu drugog poluvremena Bojan Rađenović precizno je izveo sedmerac i omogućio svom timu prvi put da dođe do vođstva od tri gola. Tu prednost, domaćin nije ispustio do kraja, nego je uspio i da ju poveća.

Probudio se i iskusni čuvar mreže Borca m:tel Bojan Ljubišić, koji je meč završio sa 11 odbrana, dok su najefikasniji u pobjedničkom timu bili već pomenuti Rađenović i Milan Dakić, koji su po osam puta tresli protivničku mrežu.

Banjalučani su ovim trijumfom napredovali na četvrto mjesto na tabeli i sa mnogo više samopouzdanja dočekuju nastavak borbi za bodove.

Rukometaši Bosne nakon ovog poraza odlaze na zimski odmor, dok je timu Boca m:tel ostalo da odigra još zaostali duel devetog kola protiv Maglaja.

PREMIJER LIGA BIH - 13. KOLO:

Borac m:tel - Bosna 28:23
Maglaj - Slavija 31:27

U srijedu:

Gračanica - Derventa (18.00)
Vogošća - Sloga (D) (19.00)
Lokomotiva - Sloga (GV/U)
Konjuh - Leotar

U četvrtak:

Zrinjski - Goražde (17.30)

TABELA: Bosna (+1) 30, Gračanica 27, Leotar 24, Borac m:tel 22, Sloga (GV/U) 22, Vogošća 21, Sloga (D) 19, Maglaj 17, Konjuh 16, Lokomotiva 15, Goražde 13, Zrinjski (-1) 11, Derventa (-1) 10, Slavija (+1) 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC