• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul trlja ruke: Luka srušio Siti, izgubio i Čelsi!

Autor mondo.rs

Iznenađenje sezone i gol sezone na Etihadu - Siti izgubio od Palasa i dozvolio Liverpulu da pobegne na četiri boda...

Jirgen Klop je posle pobede svog tima rekao da će mu za titulu možda biti potrebno i 105 bodova, pošto ni ostali konkurenti ne "prosipaju bodove", ali mu je najlepši prednovogodišnji poklon uručila ekipa Kristal Palasa.

"Orlovi" su sa "Etihada" odneli čitav plen posle velikog preokreta - "bombom" Androsa Taunsenda i preciznim penalom Luke Milivojevića, za veliku brigu Pepa Gvardiole.

/PREMIJER LIGA 18. KOLO: STRELCI, REZULTATI, TABELA/

Njegov tim je u kratkom periodu izgubio dva susreta - i dok je gubitak bodova protiv Čelsija na "Bridžu" donekle bio i očekivan - poraz od Kristal Palasa sigurno nije bio u Gvardiolinoj računici, pošto njegova ekipa sada zaostaje četiri boda za Liverpulom, posle 18. kola prvenstva.

Kao veliki nedostatak pokazao se današnji izostanak rovitog Fernandinja, pošto Džon Stouns nije mogao da ga zameni, dok ni ulazak Kuna Aguera nije doneo mnogo.

MANČESTER SITI - KRISTAL PALAS 2:3 (1:2)

"Građani" su poveli već u 27. minutu preko Ilkaja Gundogana, ali naredna dva šuta "orlova" su završila iza leđa golmana Edersona.

Prvo je Džefri Šlup pogodio u 33. minutu posle prodora i šuta "ispod" Kajlva Vokera i pored Edersona kada je Brazilac morao bolje - dok samo dva minuta kasnije zaista ništa nije mogao. Andros Taunsend je postigao verovatno gol sezone!

Bile je to ispucana lopta na koju je Taunsend natrčao i sa skoro 30 metara uhvatio volej.


Zanemeli su svi u Engleskoj, ali nije se na tome zaustavio Kristal Palas koji je samo koji minut posle ulaska Serhija Aguera postigao i treći gol. Kajl Voker je oborio Maksa Majera, a Luka Milivojević je  mirno izveo penal i savladao Edersona.

Šutirao je udesno, tamo je bio i Brazilac, ali je bio kratak...

Rekonvalescent "Kun" svoj povratak na teren nije krunisao pogotkom, ali jeste Kevin de Brujne koji je u 85. minutu smanjio na 3:2, ali ispostavilo se da je to bio samo utešni gol.

DOBRA VEST ZA LIVERPUL I IZ LONDONA


Čelsi definitivno posustaje u borbi za titulu, ako su i do sada bili u njoj.

"Plavci" su se ispromašivali na "Stamford bridžu" za prvi poraz na domaćem stadionu ove sezone, a prvi protiv Lestera na tom zdanju posle više od 18 godina, čime su tako prokockali pobedu protiv Mančester sitija.

Eden Azar je pogodio stativu u prvom, Markos Alonso u drugom, dok svoju šansu nije propustio Džejmi Vardi kada je "izbio" u 51. minutu pred Kepu Arizabalagu.

Ušlo se u nekontrolisan ritam meča, Čelsi je igrao "bez odbrane", suočavao se sa kontrama, ali ni veći broj igrača na protivničkoj polovini - kao ni ulasci Olivijea Žirua i Rubena Loftusa Čika - nisu doneli gol i bar bod "plavcima".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC