• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Cadena COPE" prekinula program: Barsa izabrala Jovića!

Autor mondo.rs

Samo su još u Španiji radio stanice uticajne koliko i televizije i novine, a druga najslušanija u toj zemlji objavila je da će Barselona na ljeto potpisati Luku Jovića za 35 miliona evra.

The Buggles su još 1979. proglasili kraj ere radio stanica i početak života uz televizor hitom "Video killed a radio star", ali je radio program nekim čudom preživio u Španiji i ostao važan dio života u toj latinskoj zemlji do danas.

Španci, za razliku od većine Evropljana, bude se i liježu uz omiljene radio stanice, a dvije najpopularnije su "Cadena SER" i "Cadena COPE" dijelom i zbog toga što program često prekidaju ekskluzivnim informacijama vezanim za Real Madrid i Barselonu.

Nekada je to uključenje visokog funkcionera u program, nekada "breaking" transfer vijest, nekada škakljiva informacija vezana za privatan život Serhija Ramosa ili Đerara Pikea, ali uvek razlog zbog kog se ove dvije stanice po uticaju na fudbalski život u toj zemlji mjere sa "Markom", "El Mundom", "Asom", "Sportom", "Don Balonom", itd.

Ovog puta, razlog za "prekid programa" na radiju "Cadena COPE" bila je vijest koja glasi:

"Generalni direktor Barselone, Pep Segura, dobio je mandat čelnika ovog kluba da ugovori transfer Luke Jovića iz Ajntrahta na ljeto 2019. godine".

Da bi se to dogodilo, Ajntraht prvo mora da plati ugovorenih 12 miliona Benfiki i zvanično postane vlasnik Jovićevog ugovora, a potom ga praktično "preproda" Barseloni za 35 miliona evra, što je procjena njegove vrijednosti na tržištu u ovom trenutku.

Od kada je dao pet golova na jednoj utakmici, Jović je pominjan kao budući fudbaler nekolicine velikih klubova, poput Bajerna iz Minhena i Real Madrida.

Ova vijest objavljena je dan nakon što su Katalonci navodno pronašli privremeno rješenje u špicu napada angažovanjem 32-godišnjeg urugvajskog centarfora, Kristijana Stuanija.

Ipak, svima u Kataloniji i šire bilo je jasno da se radi samo o "pokrivanju" pred ulazak u proljećni dio sezone, a u trenutku kada je Luis Suarez jedini klasičan centarfor na treninzima Ernestea Valverdea.

Među onima koji su bili razmatrani, pored Jovića (21), navedeni su Timo Verner iz Lajpciga, Kšištof Pjontek iz Đenove i Kasper Dolberg iz Ajaksa, ali je izbor prema saznanjima novinara ove stanice "pao" na srpskog reprezentativca koji je od prošlog ljeta zvanično fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC