• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je ovo večeras: Junajted stao, Siti izgubio!

Autor mondo.rs

Posle osam vezanih pobeda od debija, Solskjer je gledao kako njegov sastav spašava živu glavu na 0:2 u 87. minutu. Siti je u Njukaslu poveo posle 24 sekunde i - izgubio!

Kakva noć u Engleskoj!

Petnaestak minuta posle ONE pobede Fulama u režiji Aleksandra Mitrovića, na "Old trafordu" i "Sent Džejms parku" završeni su mečevi mančesterskih velikana.

Junajted je do boda došao golom Viktora Lindelofa u nadoknadi vremena, iako je rezultat bio 0:2 do 87. minuta i pogotka Pola Pogbe sa bele tačke posle diskutabilnog prekršaja nad Džesom Linagrdom, dok je Siti poražen vođstvu već posle 24 sekunde od starta meča 24. kola Premijer lige.



Mančester junajted - Barnli 2:2 (0:1) posle osam uzastopnih pobeda od povratka Ole Gunara Solskjera na "Teatar snova".



Uskoro opširnije...

ŠAMPION POVEO IZ PRVE AKCIJE I IZGUBIO!


Njukasl junajted - Mančester siti 2:1 (0:1) u dramatičnoj trci "građana" sa Liverpulom, koji će u sredu uveče dočekati Lester i imati priliku da ode na "plus 7".

Siti je gostovanje nervoznim "svrakama", čiji je menadžer Rafael Benitez između redova najavljivao ostavku i odlazak iz kluba, otvorio akcijom za brzih 0:1.

Rahim Sterling je centrirao sa desne strane, loptu koja je letela "čitavu večnost" sa gol-crte je nekako u igru vratio David Silva, a potom se još jedan omaleni i spretni fudbaler, Serhio Aguero, pojavio između trojice fudbalera u crno-belom i postigao 11. gol u Premijer ligi, a 17. u sezoni.

"Građani" su ovakve situacije mahom rutinski pretvarali u pobede, što se očekivalo i u vanrednom 24. kolu utoliko što Benitezov tim nije poznat ni po umeću u napadu, ni po izrazito borbenom karakteru, no... Dogodilo se ono što se retko događa. Jalovu inicijativu gostiju, crno-beli su uglavnom lako izdržavali, sve do ulaska u poslednju četvrtinu utakmice kada su i sami osetili da je protivnik klonuo i da je vreme za napad.

Prvi nesigurno izbijen pas iz Edersonovog šesnaesterca, Njukasl je kaznio u 66. minutu kada je Ajzak Hejden glavom vratio loptu na peterac, a Hoze Rondon poput "Kuna" Aguera uspeo između trojice da prvi stigne do nje i proturi je ispod statičnog Brazilca za 1:1.

Gvardiola je tada napravio ofanzivnu izmenu, uveo Gabrijela Žezusa umesto indisponiranog Leroja Sanea, ali je malo kasnije morao da ponovi isto, jer je pogodak postigao Benitezov tim. Ovog puta se Fernandinjo prema instrukcijama svog menadžera nije odlučio za ispucavanje van šesnaesterca, pokušao je manevrom da se oslobodi čuvara i potom započne kontru, ali nije video da zapravo propušta loptu do Šona Longstafa kog je potom morao da ruši, s tim da Polu Tirniju taj potez nije promakao.

Sudija je pokazao na belu tačku, a Met Riči odatle umalo pocepao mrežu "topom" koji je čuvao u levoj nozi. Ederson je pogodio stranu, ali nije "video" loptu - 2:1.



Ulazak Ilkaja Gindogana umesto Danila i igra na sve ili ništa značili su ništa, pa je šampion četvrtim porazom u poslednjih deset utakmica došao u situaciju da u sredu uveče navija za Lester na "Enfildu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC