• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može i tako - na pripremama bez Vibera

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Pročitajte ko od fudbalera Borca u Antaliji ne koristi Viber niti društvene mreže.

 Fudbaleri Borca u Antaliji telefoni, viber i društvene mreže Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbaleri Borca sutra se vraćaju iz Antalije sa dvonedjeljnih priprema, tokom kojih su žestoko trenirali, često po dva puta dnevno i odigrali četiri prijateljske utakmice.

U takvom tempu igrači su imali malo slobodnog vremena.

Uglavnom su ga koristili za odmor, ali i druženje, te kontakt sa porodicom i prijateljima.

Aplikacija Viber bila je praktično neizbježna, pogotovo prvih par dana kada je u lobiju hotela "Titanik" normalan prizor bio da igrači "čačkaju" po telefonima.

To je i razumljivo, s obzirom da trener Darko Vojvodić ima stroga pravila kada se mogu koristiti telefoni, pa su u dozvoljeno vrijeme svi koristili priliku da se čuju preko Vibera sa rodbinom i prijateljima, ali i da koriste društvene mreže i objave nešto na Instagramu.

Ipak, bilo je i igrača koje ova ograničenja praktično nisu ni pogađala.

Upravo takav je vezista Dejan Zarić, koji sticajem okolnosti ne koristi Viber, a ni društvene mreže.

"Imao sam dobar telefon, ali se pokvario, pa sam ponio ovu neku Nokiju i dobro mi služi", objasnio je, pokazujući nam svoj telefon.

"I stvarno si bez Vibera, bez društvenih mreža?", ostali smo u čudu.

"Da. Nemam Viber, ali nije mi to problem. Ljudi koji me trebaju mogu me dobiti na moj broj telefona. Na ovom telefonu imam Facebook, ali ni to ne koristim, nisam ni pod svojim imenom. Ko me treba, ima moj broj, a ja već nađem način da se javim kome trebam", rekao nam je Zarić uz osmijeh.

Upravo on važi za jednog od najposvećenijih igrača u ekipi Borca, a svojim zalaganjem i igrama zadovoljio je i trenera Vojvodića, koji je poslije današnje utakmice vrlo pohvalno govorio o njemu.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Volim borac

Sve pohvale za mondo. Borac ce uvjek postojati i boriti se sa raznim problemima. Vidimo jednu pozitivnu pricu u klubu i pozitivan rad. Stvoreni su dobri uslovi igracima i treneru da odrade pripreme za nastavak borbe u prvenstvu. Ima tu dosta novih i dobrih igraca koji mogu da iznesu prvenstvo i da vrate klub u premijer ligu jer je borcu tamo mjesto. Nadamo se svi u banja luci da ce opet biti dobrog fudbala u gradu na vrbasu,i da ce stadion opet biti pun. To zasluzuje i borac i banja luka. Podrzimo fudbalere borca jer su oni to zasluzili,a mislim da ce oni to i pokazati na terenu.

Hvala Mondo

Svako ko voli Borac uzivao je zaista u proteklih 10ak dana sto uz izvjestaje MONDA sto uz jako pozitivne vijesti i sjajne igre naseg tima. Nikad u istoriji Borac nije ovako popracen na pripremama jos i 2 direktna prenosa. Hvala vam svima koji cinite da se Borac stabilizuje, a mi Banjalučani, iskreni Borčevci, sa velikim odobravanjem sve to pratimo. Dado, RBA Obilićevo

Vultures

@Hvala Mondo zivio brate hvala vam.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC