• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac m:tel: Neka Bukurešt misli na nas!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

U taboru "crveno-plavih" još ne razmišljaju o dvomeču četvrtfinala EHF Čelendž Kupa protiv Rumuna, koji je na programu 23. i 30. marta.

 RK Borac m:tel CSM Bukurešt EHF Čelendž Kup 2019. četvrtfinale Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borac m:tel plasmanom u četvrtfinale EHF Čelendž Kupa ostvario je veliki uspjeh, a žrijebom je odlučeno da prolaz među četiri najbolje ekipe u ovom takmičenju "crveno-plavi" pokušaju izboriti preko jednog od favorita za titulu, rumunskog CSM Bukurešta.

Prvi duel biće odigran u prestonici Rumunije 23. marta, dok je revanš u banjalučkom "Hramu sporta" sedam dana kasnije.

Iako je do ovih susreta ostalo skoro mjesec dana, sigurno da su u glavama trenera Mirka Mikića, ali i igrača, obaveze na međunarodnoj sceni.

Ipak, do ovih duela ostalo je još mnogo mečeva u domaćem prvenstvu i kupu, tako da se u taboru Borca m:tel još ne opterećuju ovim susretima.

"Vjerujte, još niti jedne sekunde nisam razmišljao o Bukureštu. Puno je posla pred nama. Imamo meč sa Goraždem, polufinale Kupa BiH, a tu je i veoma nezgodno gostovanje Vogošći. Ne razmišljam ni o srijedi i duelu sa Bosnom iz Visokog jer sam trenutno koncentrisan samo na Goražde. Kada na red dođe Bukurešt, onda ćemo pričati o tome", naglasio je Mikić.

Ipak, priznao je da osluškuje šta se dešava u Rumuniji.

"Daleko od toga da ne pratim njihove rezultate, ali još nisam počeo sa skautingom i nisam pogledao niti jednu njihovu utakmicu. Znam da imaju loš niz, da su izgubili od Dinama i Steaue, u padu su forme, ali trudim se da sada ne razmišljam o njima", dodao je trener "crveno-plavih".

MIKIĆ PRED GORAŽDE: NOVA TRI BODA ZA "LEŠINARE"

Na sve to nadovezao se i predsjednik kluba Saša Kondić.

"Bitno je da u Bukureštu razmišljaju o nama. Iz pouzdanih izvora saznali smo da su prije žrijeba, od svih ekipa, željeli da izbjegnu upravo Borac, što nam imponujue, ali je to i obaveza da opravdamo na terenu. Ali, mislim da sve ovo dovoljno govori o našem kvalitetu i kako nas oni doživljavaju, tako da mogu slobodno da im poručim neka se dobro pripreme", rekao je prvi čovjek Banjalučana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC