• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić pred Goražde: Nova tri boda za "Lešinare"

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Duel protiv Goraždana u 16. kolu Premijer lige BiH (nedjelja, 18 časova) biće prilika da Banjalučani u "Boriku" nastave sjajnu seriju pobjeda i oduže se najvjernijim navijačima za podršku.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Seriju prvenstvenih pobjeda rukometaši Borca m:tel pokušaće da nastave i u nedjelju, kada će od 18 časova u svom "Boriku" ugostiti Goražde.

Trener Mirko Mikić pred duel 16. kola Premijer lige BiH nada se da će njegovi izabranici pružiti još jednu dobru partiju, te upisati nova tri boda, kako bi se na najbolji način odužili navijačima koji ih iz utakmice u utakmicu bodre u sve većem broju.

"Utakmica protiv Goražda je prilika za nova tri boda i nastavak serije pobjeda. Rezultati za nama daju nam motiv i podstrek da vežemo 11. uzastopnu utakmicu bez poraza, a naravno i prilika je to da se odužimo našim vjernim 'Lešinarima' koji nas prate. Njihova ogromna podrška mnogo nam znači i stoti put im se zahvaljujem na tome. Zaista je lijepo igrati u atmosferi koju oni naprave", pohvalio je Mikić navijaće.

Goražde u Banjaluku stiže kao 12-plasirani tim prvenstva, tako da Banjalučani, koji zauzimaju poziciju broj tri, u ovaj meč ulaze kao apsolutni favoriti.

"Očekivanja su pred svaku utakmicu ista - idemo na pobjedu i sve osim tri boda bilo bi neuspjeh", jasan je Mikić, koji najvjerovatnije neće moći da računa na iskusnog Dejana Unčanina, dok se od povrede uspješno oporavio Goran Daničić i njegov povratak biće veliki plus za "crveno-plave".

"Sigurno da ćemo Goranovim povratkom biti mnogo jači. U prošloj utakmici odmarali smo Đorđa Ćelića zbog viroze. On je u potpunosti ozdravio i biće na raspolaganju za duel u nedjelju", istakao je Mikić.

Mladi Marko Lukić samouvjereno je najavio meč sa Goraždem.

"I protiv Sloge vidjeli smo da nijedna utakmica nije lagana i unaprijed dobijena, tako da nas sigurno i protiv Goražda očekuje težak i zahtjevan meč. U nedjelju ćemo pokušati da prikažemo ono najbolje što znamo i nadam se da ako budemo pravi, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Dobra je to uvertira da napravimo dobar rezultat uoči mečeva Kupa BiH protiv Bosne iz Visokog, ali i pretdstojeći derbi protiv Vogošće", kaže mladi, 19-godišnji Borčev lijevi bek.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Predsjednik Borca m:tel Saša Kondić pozvao je navijače da i u nedjelju ispune "Borik".

"Zahvaljujem se navijačima koji nam pomažu na našem putu. Pozivam sve Banjalučane da ispune 'Borik' i podrže ove sjajne momke, da naprave atmosferu kao u posljednje dvije utakmice u našem gradu, kako bismo još jednom pokazali kako Banjaluka voli svoj klub. Takođe, čestitam i igračima na sjajnim rezultatima. Nije to bilo lako ostvariti s obzirom na gust raspored. Pokazali su visok nivo profesionalnosti, ali i ljubavi prema Banjaluci i klubu u kojem igraju", poručio je Kondić zahvalivši se i medijima na podršci.

Takođe, Kondić je dodao da je Borac m:tel dobio i novog sponozora, odnosno prijatelja kluba - kompaniju Orfej iz Banjaluke.

PREMIJER LIGA BIH - 16. KOLO:

Sloga (D) - Slavija
Leotar - Bosna
Konjuh - Sloga (GV/U)
Maglaj - Derventa
Borac m:tel - Goražde
Lokomotiva - Vogošća
Gračanica - Zrinjski

TABELA: Bosna 36, Gračanica 33, Borac m:tel 31, Vogošća 27, Leotar 24, Sloga (GV/U) 23, Zrinjski 23, Sloga (D) 22, Konjuh 22, Maglaj 20, Lokomotiva 19, Goražde 16, Derventa 10, Slavija 3.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pitanje

Koliko ja razumijem ovaj regularni dio ne rješava šampiona nego se poslije liga sužava na 8 klubova i tu se priključuje još i Izviđač. Totalno bezveze. Znači nebitan je ovaj dio, ne znam što se trošimo, bili prvi, treći ili sedmi, isto nam je

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC