• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Krupa nije mogla više od časnog poraza

Autor mondo.ba

Tim iz kanjona Tijesno je protiv Zrinjskog u Mostaru upisao prvi poraz otkako se na klupu vratio Slobodan Starčević.

 Zrinjski - Krupa 2:0, izjava Slobodan Starčević Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Plemići" su u nedjelju savladali Krupu rezultatom 2:0 (1:0) u 25. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine i ostali u trci za titulom, iako lider na tabeli Sarajevo ima šest bodova prednosti.

Krupa je s druge strane, ostala na posljednjoj poziciji, ali je uprkos neuspjehu "Pod Bijelim brijegom" zadržala šanse za opstanak u bh.eliti.

"Došli smo u Mostar da pokušamo da popravimo bodovni saldo, za jedan ili tri boda, ali mislim da je u ovom trenutku to bilo nerealno protiv kvalitetnog tima kakav je Zrinjski. Nismo mogli više od časnog poraza. U prvom poluvremenu smo prepustili domaćinu inicijativu, u drugom dijelu, da li su oni to prepustili nama ili smo mi inicijativu preuzeli je diskutabilno. Ipak, nismo uspjeli da stvorimo neku dobru šansu i to je ono što moramo da popravimo u narednom periodu", rekao je Starčević poslije meča u Mostaru.

Prema njegovim riječima, slijedi nešto lakši raspored za Krupu u kojem će probati da osiguraju premijerligaški status i naredne sezone.

"Na domaćim mečevima protiv Čelika, Tuzle siti i drugih timova iz donjeg doma ćemo pokušati ostvariti što veći broj pobjeda, a koliko će ih biti potrebno za opstanak, to ne znam. Možda ćemo do kraja sve da pobijedimo i ispadnemo iz lige, ali ćemo časno i pošteno igrati i probati da i naredne godine igramo u društvu sa Zrinjskim, Sarajevom, Željezničarom, Širokim Brijegom i ostalim perjanicama bh. fudbala", dodao je trener Krupe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC