• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako baš s njim?

Autor mondo.rs

Od 209 miliona Brazilaca, Nejmar se pohvalio selfijem u društvu osam godina mlađeg fudbalera Real Madrida.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Primeiramente boa noite ❤️

Објава коју дели David Brazil (@davidbrazil) дана


Nejmar se vratio u Brazil pre kraja sezone 2018/19, uprkos protivljenju Tomasa Tuhela, a uz podršku "više sile" iz kluba.

Pitanje je da li će neka "viša sila" uspeti da zaustavi Brazilca u sve otvorenijoj i indiskritnijoj najavi odlaska iz Pari sen Žermena ovog leta i to, konkretno, u Real Madrid.

Mediji u Francuskoj i Španiji primećuju da se oko Nejmara u javnosti ponovo formira vrtlog oprečnih informacija i prikrivenih znakova, podsećajući da je Brazilac ove metode koristio i kada je napuštao Barselonu, ali i kada je trebalo pojačati poziciju u pregovorima za bolji ugovor u klubovima za koje je nastupao.

Utoliko, u Parizu i Madridu malo ko veruje da je Nejmar među 209 miliona zemljaka naleteo baš na mladog asa "kraljevskog kluba", Vinisijusa Žuniora, sa kojim je potom nasmejan "okačio" i ispozirao za društvene mreže.

MBAPE: KARIJERA MI JE NA PREKRETNICI

Vinisijus je osam godina mlađi od kapitena seniorske reprezentacije Brazila, za koju Realov tinejdžer još nije nastupao.

Nema dileme oko toga da su dvojica vanserijskih driblera imala kada i gde da se upoznaju, uprkos tome što je Nejmar uveliko bio igrač Barse u vreme Vinisijusovog debija za Flamengo, ali zagovornike teorije da će se među novim "galaktikosima" Florentina Pereza naći i najmanje jedan Pari sen Žermenov superstar (ako ne i obojica), malo ko je mogao da ubedi da je ova fotka nastala slučajno.

Nejmar se, inače, nalazi na pripremama sa reprezentacijom za predstojeći Kopa Amerika, dok će Vinisijus sačekati neku drugu priliku za prvu utakmicu u seniorskoj konkurenciji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC