• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Skoro da vire prsti, ali ušao je u Premijer ligu!

Autor mondo.rs

Zamislite da neko istrči u ovakvim kopačkama na teren "Vemblija" u najskupljoj utakmici u fudbalu.... Desilo se!

Ne, nije šala!

Ovo su zaista kopačke Džeka Griliša koje je nosio na najskupljoj utakmici u fudbalu, finalu plej-ofa za ulazak u Premijer ligu, a razlog zbog kog kapiten Aston Vile nije želio da ih promijeni - iako su u stanju raspada je - sujevjerje.

Pošto je tim iz Birmingema pobijedio Derbi na "Vembliju" 2:1 (1:0) i tako se vratio u elitno društvo, biće još teže ubjediti ga da ih baci u kantu za smeće...

"Kada sam se oporavio od povrede i obuo ih - bile su potpuno nove. Onda me je krenulo, postigao sam nekoliko golova, zabilježio par asistencija i pomislio sam da su mi srećne - zato sam morao da ih zadržim!", objasnio je mladi fudbaler Vile posle meča.

Istovremeno, Griliš je dao primjer "klincima" koji od svojih roditelja traže najnoviji par kopački koje su videli na stopalima svojih idola i pokazao je da može i ovako!

Odigrao je sjajan meč na najvećem engleskom stadionu, u nečemu što je potpuno iskrzano, izlijepljeno i sada ima još samo oblik patika, veliki je podvig, a bilo bi posebno zanimljivo da je došlo do izvođenja penala i da je na red došao Džek...

Vjerujemo da je toliko već navikao da bi šutirao i bos!

"Bez riječi sam. Ne mogu da vam opišem koliko sam srećan. Ovo mi znači sve na svijetu, znate svi dobro gdje ovaj klub pripada", rekao je Griliš koji je ponikao u Aston Vili i odlučio da ostane u ekipi i u Čempionšipu uprkos ponudama iz Premijer lige.

/I PRINC VILIJAM JE "ODLIJEPIO" OD SREĆE ZBOG USPJEHA VILE/

Koliko se mladi vezista borio možda najbolje govori i posjekotina iznad oka i statistika od preko 11 pretrčanih kilometara na terenu "Vemblija".

Vidjećemo da li će momak rođen u Birmingemu odoljeti ponudama i narednog ljeta, već dugo ga prati Totenhem, ili će nastaviti da "piše" stranice istorije sa omiljenim klubom, za koji igra od sezone 2013/14 i do sada je nastupio na 143 meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC