• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ajntraht potvrdio: Luka Jović je Realov!

Autor mondo.rs

Klubovi iz Frankfurta i Madrida dogovorili su transfer i srpski reprezentativac od sledeće sezone nosiće dres evropskog velikana

Luka Jović u Real Madridu!

Ajntraht je zvanično potvrdio da je sa madridskim klubom dogovorio sve detalje oko prelaska srpskog reprezentativca i da će on od sledeće sezone nastupati na "Santjago Bernabeu".

Jović bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor, a finansijski detalji ugovora nisu objavljeni, iako je "Marka" prenela da je ukupan transfer "težak" 60 miliona evra.

"Sportski gledano, odlazak Jovića je veliki gubitak za nas", poručio je čelnik kluba iz Frankfurta Fredi Bobić.

"Istovremeno za Ajntraht je ovo veliki i važan transfer. O njegovoj eksplozivnosti i realizatorskim veštinama čulo se širom Evrope i mi smo imali mnogo koristi od njegovih golova. Ali za nas je postalo jasno da postoji i finansijski 'prag bola'. Želimo Luki sve najbolje u budućnosti. On ima najbolje kvalifikacije za veliku karijeru i ponosni smo što smo uspeli da ga podržimo na tom putu", dodao je Bobić.

Ubrzo nakon što je nemački klub potvrdio rastanak sa Jovićem i Real se pohvalio dovođenjem novog igrača.

Luka Jović je u nedavno završnoj sezoni, najuspešnijoj u karijeri, postigao 27 golova na 47 utakmica, od čega je deset puta bio strelac u Ligi Evrope i jedan od najzaslužnijih što je Ajntraht izborio plasman u polufinale tog evropskog takmičenja.

Jović, rođen pre 21 godinu u Bijeljini, fudbalsku karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi, 2016. je prešao u Benfiku, a godinu dana kasnije stigao je u Ajntraht. Član je i reprezentacije Srbije sa kojom je nastupao na Svetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC