• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madrid je kupio golove!

Autor mondo.rs

Luka Jović na naslovnim stranama španskih sportskih listova, uz zanimljive naslove...

Najveća vijest u Španiji u protekla 24 sata je transfer Srbina!

Nekoliko mjeseci najavljivani transfer Luke Jovića (22) u Real Madrid dobio je potvrdu u utorak, u  popodnevnim časovima, pa su najpoznatiji sportski mediji u Španiji imali dovoljno vremena da opreme naslovne strane...

Madridski list "AS" je tako preko čitave je tako preko gotovo čitave stranice postavio fotografiju Jovića iz dres Frankfurta uz zanimljiv naslov: "Madrid je kupio golove".

Uprkos odličnoj golgeterskoj sezoni Karima Benzeme, koji je postigao 30 golova u svim takmičenjima, i te kako se Real Madrid čitave sezone mučio s realizacijom, u velikom broju utakmica bilo je jasno da fali 40-50 sezonskih pogodaka Kristijana Ronalda...

PET RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆE LUKA JOVIĆ BITI VELIKI

Ne znamo da li će Jović odmah "eksplodirati" kao Ronaldo, ali je partijama u Frankfurtu za koji je prošle sezone dao 27 golova skrenuo pažnju na sebe i natjerao Real da dođe po njega.


"AS" uz ovaj naslov prenosi i informacije o transferu, šestom najvećem u istoriji Reala i najvećem ikad za jednog srpskog fudbalera, dok se dodaje i da je Ferlan Mendi (Lion) na ljekarskim pregledima i da bi mogao da potpiše već danas za "kraljevski klub".


"Marka" je Luku Jovića odmah "obukla" u dres "los blancosa" uz primamljiv naslov:

"Jović, gol Madrida!".

U njemu se vjerovatno "krije" i činjenica da je Real pobijedio sve rivale u trci za njegov potpis, čak i Barselonu koja se prva pojavila kao zainteresovana, čak je i Erik Abidal dolazio na "Meacu" kako bi ga gledao uživo...

I pritom vidio kako matira Samira Handanoviča nakon što je "otresao" De Fraja.

Da dodamo i to da katalonski list "Mundo Deportivo" nije Jovića stavio u fokus, nego Nelsona Semeda iz Barselone koji je na izlaznim vratima kluba, a kao njegove potencijalne zamjene navode se Filipe Luis, Aleks Teles, Vendel, Žunior i Gereiro. Za navijače Barselone svakako važnija vijest od odlaska Jovića u rivalski klub.

U jednom trenutku Barselona se ipak povukla iz pregovora smatravši da je u pitanju preveliki novac za napadača koji bi bio zamjena za Luisa Suareza, a vidjećemo jesu li pogriješili.

Real Madrid je ipak kupio "devetku", prvu zapravo od Karima Benzeme 2009. godine, ako ne računamo pozajmice i vraćanje svojih igrača iz drugih klubova, a dobro znamo da nigdje na svijetu nije veći pritisak, nadamo se da će Jović znati da se nosi s tim.

Srećno!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC