• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi IZNENAĐENI zbog Vujadina Savića

Autor mondo.rs

Šta na "Marakani" kažu o vijesti o odlasku štopera.

 Vujadin-Savic-i-transfer-u-APOEL-u-Zvezdi-su-iznenadjeni Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Pažnju sa prve takmičarske utakmice fudbalera Crvene zvezde u sezoni 2019/20, zvezdaškoj javnosti na neko vrijeme skrenula je vijest o navodnom odlasku Vujadina Savića u APOEL.

Kiparski mediji javili su da iskusni štoper i prošle sezone jedan od kapitena crveno-bijelih dolazi na pozajmicu, pa je bilo zanimljivo vidjeti hoće li ga Vladan Milojević staviti u tim protiv Suduve (0:0) u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Znalo se da neće biti u startnoj postavi jer je još u drugom dijelu prošle sezone počeo polako da pada u treći plan (prednost imaju Milunović i Babić), ali je postojala mogućnost da bude uveden sa klupe.

Kako su crveno-bijeli cijeli meč "jurili" rezultat i trudili se da postignu gol, potrebe za Savićevim ulaskom nije bilo, pa je tako ostala mogućnost da u slučaju transfera nastupa za APOEL u istim kvalifikacijama.

Iz Zvezde ne kriju da Savić može da promijeni klub, međutim, kažu i da su iznenađeni navodnom ponudom Kiprana, odnosno da su za nju saznali iz medija.

Vujadin Savić se u Zvezdu vratio prije dvije godine i dao je značajan doprinos povratku kluba na međunarodnu scenu, prvo plasmanom u Ligu Evrope, a onda i Ligu šampiona. Uz to, osvojio je dvije titule prvaka Srbije.

Očekuje se, ipak, da 29-godišnji štoper u ovom prelaznom roku napusti klub, a da li će u APOEL, vidjećemo...

Ako se to dogodi, sa novim saigračima igraće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Slovan Bratislave ili Sutjeske iz Nikšića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC