• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo lice odbrane Zvezde: Degenek stvorio višak!

Autor mondo.rs

Crvena zvezda sada ima četvoricu kvalitetnih štopera, ali je pitanje da li će svi ostati na okupu do kraja prelaznog roka.

 Milos-Degenek-Crvena-zvezda-povratak Izvor: MN PRESS

Sjajna vijest dočekala je navijače Crvene zvezde u ponedjeljak ujutru: Junak utakmice u Salcburgu prije godinu dana, kojom je izboren plasman u Ligu šampiona, ponovo će nositi crveno-bijeli dres.

Miloš Degenek se vratio na "Marakanu" i očekuje se da bude licenciran već za domeč sa Helsinkijem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto klubovi imaju pravo da dodaju jedno ime na spisak do 24 sata prije početka prve utakmice.

Teško da će se naći na terenu u srijedu (20.45), ali nedjelju dana kasnije u Finskoj bismo mogli da ga vidimo u tandemu sa... Tu je već dilema.

Srđan Babić ima trenutno najduži staž od četvorice štopera u prvom timu i očekivalo se da ove sezone bude redovan u startnoj postavi, posebno poslije odlaska Vujadina Savića.

Nemanja Milunović je zimus doveden iz BATE Borisova kako bi nadomjestio Degenekov odlazak i tokom proljeća se uigrao za ovu sezonu, a prije mjesec i po dana stigao je i Radovan Pankov iz niškog Radničkog.

Mladi štoper je tokom priprema "kuburio" sa povredom, ali se nedavno oporavio i očekuje se da uskoro upiše debi. Moglo bi to da bude baš protiv Nišlija, narednog vikenda u drugom kolu Superlige kada bi Degenek mogao da mu bude par.

Reprezentativcu Australije neće biti potrebno mnogo da se vrati u ritam, pošto je redovno igrao za Al Hilal i dobro mu je poznat sistem Vladana Milojevića, a tokom prošlog mandata u Zvezdi pokazao je da ima potreban kvalitet.

Njegov povratak mogao bi, međutim, da dovede i do jednog odlaska - Srđana Babića. Može se čuti da su na "Marakani" spremni da prodaju 23-godišnjeg defanzivca koji je prije dvije godine stigao iz Real Sosijedada, jer se smatra da nije ostvario sav potencijal, ali samo u slučaju zadovoljavajuće ponude, a takvom se - zasad - smatra bar 1.500.000 evra.

Ima Babić još vremena za napredak, ali pitanje je koliko prostora će dobijati u Zvezdi pored Degeneka i Milunovića, a uz vršnjaka Pankova koji je tek stigao.

Kao zainteresovani za Banjalučanina pominjali su se Kopenhagen, Seltik, Bešiktaš... Vidjećemo hoće li se neko od njih ponovo javiti.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ajde

Realno najlosiji od njih je Babic,smjesan igrac.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC