• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo iskren: Više mi fali Real nego Mančester

Autor mondo.rs

“I jedan i drugi klub mi nedostaju, ali najvažnije stvari u mom životu su mi se desile u Madridu, tako da mi Madrid više nedostaje”, rekao je Kristijano Ronaldo na dodjeli nagrade “Legenda Marke".

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo ovogodišnji je dobitnik nagrade "Legenda Marke" koju dodjeljuje španski sportski list "Marka".

Ronaldo je rekao da mu ova nagrada mnogo znači u karijeri te da za njega predstavlja priznanje nakon uloženog truda i velikih uspjeha koje je postigao u Madridu.

Istakao je da mu je najveći uspjeh u karijeri osvajanje Europskog prvenstva 2016. godine sa reprezentacijom Portugala.

Fudbaler Juventusa na ovoj ceremoniji odgovarao je na pitanja petoro dječaka i djevojčica obučenih u dresova klubova za koje je igrao, te reprezentacije Portugala, što da je učinilo i pomalo nervoznim.

“Lako je sa novinarima na pres konferenciji, ali sa djecom…”, rekao je Portugalac prije početka razgovora.

Bilo je tu i vrlo direktnih pitanja, poput onog da li mu više nedostaje Mančester junajted ili Real Madrid, na šta je odgovorio da mu nedostaju oba kluba, ali Real malo više.

"I jedan i drugi klub mi nedostaju, ali u Madridu su se desile najvažnije stvari u mom životu. Ovdje su mi rođena djeca, tu sam upoznao svoju djevojku, tako da mi Madrid više nedostaje", rekao je Ronaldo.

Dodao je da mu svakako nije bilo lako nakon devet godina provedenih u Realu otići u Italiju i igrati za drugi klub.

"Uprkos svemu, prošla sezona je za mene bila sjajna u sportskom i individualnom smislu. Osvojio sam italijansku ligu i Ligu nacija s Portugalom", rekao je 34-godišnji Ronaldo.

Ispričao je da mu je najteži trenutak u karijeri bio kada je morao napustiti porodicu na ostrvu Madera u dobi od 10-11 godina i sam otići u Lisabon da igra fudbal.

Na kraju je istakao da mu je cilj da naredne sezone s Juventusom osvoji Ligu šampiona.

"Ali, to neće biti nimalo lako. Svi veliki klubovi žele ovaj trofej. Juventus je jedan od njih. Nadam se da ćemo na kraju mi biti pobjednici", rekao je Portugalac.

Ronaldo je prisustvovao ceremoniji u društvu svoje izabranice Georgine Rodrigez, a nakon godinu dana susreo se i s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.

Nagradu "Legenda Marke", koja se dodjeljuje od 1997. godine, ranije su dobili i Majkl Džordan Jordn, Pele, Karlos Sajnc, Dijego Armando Maradona, Rafael Nadal, Lionel Mesi, Mihael Šumaher, Fernando Alonso, Luis Aragones, Visente del Boske i Ronaldo Nazario.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC