• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kros bodri Jovića: Nisi imao sreće, polako!

Autor mondo.rs

"Kada mladi fudbaleri dođu u klub morate da im pomognete da shvate šta znači igrati za ovako veliki klub kao što je Real Madrid", objasnio je iskusni njemački vezista.

 Toni-Kros-izjava-Luka-Jovic-Nije-imao-srece-za-sada-u-Real-Madridu Izvor: MN PRESS

Početak nije bio iz snova.

Luka Jović stigao je silno motivisan u Real Madrid, čak i ranije nego što je klub tražio od njega, ali turneja u Sjedinjenim Američkim Državama mu nije donijela veliku šansu; poluvrijeme protiv Bajerna, izmjenu poslije 15 minuta protiv Arsenala i nakon pola sata protiv Atletika.

Nije kriv ni za jednu od izmjena, prvo je saigrač Načo dobio crveni karton, dok je drugi put zaradio povredu zgloba koja ga je neko vrijeme držala van terena.

Oporavio se mnogo prije nego što su doktori u Real Madridu mislili i konkurisaće za tim u posljednje dvije provjere koje Zidan namjerava da odigra do takmičarskog dijela sezone. Vidjećemo da li će šansu dati i Joviću koji je vjerovatno malo izgubio na samopouzdanju...

Iz tog razloga i saigrač Toni Kros pokušava da ga "podigne" da zaboravi na probleme.

"Luka se zaista sjajno uklopio, ali nije imao sreće tokom pripremnog perioda zbog povrede. Imao je problem da se uključi u igru zbog toga... On je ipak opcija koja će nam jako pomoći, sposoban je da trese mreže, samo polako", kazao je Toni Kros za njemačke medije.

/DOKTORI REAL MADRIDA ODUŠEVLJENI JOVIĆEM: KAO IVAN DRAGO!/

"Kada mladi fudbaleri dođu u klub morate da im pomognete da shvate šta znači igrati za ovako veliki klub kao što je Real Madrid".

U odsustvu Luke Jovića mreže su pogađali Karim Benzema i Marijano Dijaz, koji možda i nije napustio klub jer se čekao oporavak Srbina, a vidjećemo da li će momak iz Bijeljine postići prvi gol u naredne dvije provjere protiv Salcburga i Rome.

Sa Austrijancima se igra već sutra, a protiv Italijana isto u gostima 11. avgusta.

Milutin Vujičić[email protected]

3:14 PM (48 minutes ago)
to me
He was well integrated, but he was unlucky in the preseason with an injury. He had trouble getting involved because of that. But (Luka) Jovic is an option that will strengthen us with what he can do, score goals. When young players arrive, we have to make them feel what it means to be in this club, " he said in remarks relayed by Real-France.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC