• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Kopenhagena: Niko nije opljačkan

Autor mondo.rs

Trener gostujućeg tima rekao je da su šanse u revanšu jednake za oba tima i da njegovi igrači moraju da poštuju Zvezdu nakon današnjeg meča...

Crvena zvezda je ispustila pobjedu u posljednjim minutima utakmice sa Kopenhagenom i u Dansku će putovati sa rezultatom 1:1 sa stadiona "Rajko Mitić".

Domaći su večeras izgledali bolje nego u dosadašnjem toku kvalifikacija, a to je primijetio i trener protivničke ekipe Stale Solbaken. On je rekao da je Crvena zvezda bila nešto kvalitetniji rival u večerašnjem remiju u Beogradu.

"Zvezda je bila malo bolja, saglasan sam sa tim, imala je jednu-dvije šanse više od nas. Dala je gol u važnom trenutku pred poluvrijeme. Ne mogu ništa da kažem o penalu jer nisam vidio snimak. U svakom slučaju nije bila pljačka", rekao je šef struke Kopenhagena novinarima poslije utakmice u Beogradu.

Sudija Tijago Martinš je imao nekoliko upitnih odluka tokom susreta, nije držao isti kriterijum tokom svih 90 minuta, pa je njegovo suđenje bilo glavna tema na konferenciji za novinare, a Solbaken je iznio svoje mišljenje.

"Sudija je bio okej. Nije da je favorizovao jednu stranu", kazao je Solbaken.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović


Uprkos prednosti koju nose u Dansku u vidu gola u gostima, trener Zvezdinog rivala smatra da su šanse za prolazak dalje podjednake za obje ekipe.

"Ako je Zvezda bila favorit prije ove utakmice, sada su šanse 50-50. Sve može da se dogodi. Veoma je neizvjesno, jedan gol može mnogo toga da odluči. Vidjećemo", oprezno je odgovorio Norvežanin.


On smatra da je bilo izuzetno teško igrati u uslovima koje su stvorili navijači srpskog kluba, te da je zadovoljan ambijentom na stadionu.

"Atmosfera je bila veoma, veoma dobra. To je bilo dobro iskustvo za moje mlade momke. Mogu da se osvrnu i kažu da su porasli kao fudbaleri na ovoj utakmici", naveo je trener Kopenhagena.

I pored toga što je "pohvalio" Milojevićevu ekipu da je bila "malo bolja“, dodao je da njegov tim nije bio kompletan, ali i da je protiv sebe imao dobrog rivala sa dobrim stručnjakom na klupi.

"Nedostajala su nam tri važna igrača zbog povreda, ali to je fudbal. Zvezda nije imala mnogo šansi, dala je gol iz prve velike. Zvezda je veoma dobar tim sa dobrim trenerom i odličnim individualcima, veoma je poštujemo", rekao je Solbaken.

Utisak je da je Zvezda propustila priliku da lakše uđe u revanš susret, ali takođe primietno je će imati svojih šansi u Danskoj. Revanš ove dvije ekipe će se igrati jutorka od 20.00 u Kopenhagenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC