• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paspalj za komšiluk, "orlovi" za Paspalja! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Proslavljeni košarkaški reprezentativac preuredio je dvorište svog stambenog bloka na Vračaru u prijatno mjesto za odmor i rekreaciju. Nije baš uspio da animira komšiluk, ali su mu jednog dana prijatelji priredili veliko iznenađenje...

"Komšija Paspalj", naziv je kratkog filma koji je Košarkaški savez Srbije objavio nekoliko dana pred početak Mundobasketa u Kini.

Kako je navedeno, nastao je spontano, kao izraz poštovanja i ljubavi prema Žarku Paspalju, dugogodišnjem reprezentativcu Jugoslavije, koji je jedan kutak usred beogradske urbane vreve, praktično bez ičije pomoći, pretvorio u prijatnije mjesto za život i provođenje slobodnog vremena.

Na košu koji je za to dvorište darovao KSS, prema Paspaljevim riječima rijetko kada se nešto dešava, jer u tom bloku živi "petoro-šestoro male đece", a nekadašnji tinejdžeri su odrasli i postali preokupirani drugim stvarima.

Tada na scenu stupa Dejan Tomašević, a za njim Aleksandar Đorđević, Nebojša Ilić i neki od aktuelnih reprezentativaca Srbije, koji svojom posjetom pričinjavaju Palji veliko, prijatno iznenađenje.

I to nije sve...

Pogledajte ovaj topao film, koji su snimili studenti Bojane Maljević sa fakulteta FEFA, kao priču "koja nas uči o prijateljima i prijateljstvu, podršci, solidarnosti i zajedništvu".

"Komšija Paspalj" film KSS Žarko Paspalj dvorište na Vračaru
Izvor: Youtube/Košarkaški savez Srbije

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC