• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zato je TSC hit! Partizan ispustio dva boda!

Autor mondo.rs

Partizan i TSC odigrali meč bez pobednika u 7. kolu Superlige Srbije. I dalje su neporaženi i jedni i drugi. Gosti poveli posle 20 sekundi, izjednačio Sadik u 44.

 Partizan-TSC-Superliga Izvor: MN PRESS

Nema ništa gore za trenera kada cela postavljena taktika padne u vodu posle samo 20 sekundi od početka utakmice zbog primljenog gola. Isto tako, njegov kolega na drugoj klupi nije mogao da zamisli bolji početak derbija 7. kola Superlige Srbije…

U takvim pozicijama su se u nedelju uveče našli Savo Milošević i Zoltan Sabo. Strateg "parnog valjka" morao je odmah da komanduje veliku ofanzivu, dok je šef stručnog štaba TSC-a imao šansu da strpljivo čeka i vreba novu šansu iz kontri.


Ekipa iz Bačke Topole opravdala je u Humskoj epitete velikog iznenađenja u dosadašnjem toku Superlige. Prilično otvoreno i hrabro upustila se u duel sa crno-belima, koje ove sezone krase čvrst karakter i napadačka igra, ali ne i umešnost, jer da je tako – "parni valjak" bi već u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika, s obzirom na to koliko je prilika propustio. Šta tek reći za drugi deo meča…

Partizan – TSC 1:1 (1:1)!

SASTAVI:

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Natho, Zdjelar - Lutovac (od 46' Tošić), Suma, Asano - Sadik (od 65' Ožegović).

TSC: Filipović - Varga, Skopljak, Antonić, Ponjević - Milićević, Tumbasević, Tomanović, Duronjić (od 72' Grabež) - Silađi (od 84' Galić), Lukić (od 82' Šinković).

Duel neporaženih ekipa u Humskoj (slobodan ulaz), privukao je na tribine stadiona Partizana oko 15.000 navijača. Publika je mogla da uživa u zanimljivoj i napadačkoj predstavi domaćina, ali i granitnoj odbrani TSC-a.

U odnosu na meč u Moldeu, Milošević je napravio dve promene. Zadnju liniju nije menjao, ali je ispred nje za meč sa TSC-omupario Sašu Zdjelara i Bibrasa Natha. Takođe, trener crno-belih odlučio se da priliku pruži Aleksandru Lutovcu umesto Zoranu Tošiću, koga je već na poluvremenu pozvao da se spremi za ulazak.

Samo trenutak nepažnje bio je dovoljan da gosti već posle 20 sekundi utakmice povedu. Napad po desnoj strani, završen je povratnom loptom na "penalitik" za Nenada Lukića, kome nije bilo teško da pošalje loptu pod prečku i savlada Vladimira Stojovića.

...
Izvor: YouTube

Ono što se dešavalo u nastavku utakmice uglavnom smo gledali ispred gola gostiju. Sjajne prilike propustili su Bojan Ostojić i Umar Sadik, a bilo je još nekoliko vrlo obećavajućih situacija ispred Nenada Filipovića.


Tek u 44. minutu, ali na vreme – Partizan je izjednačio.

Bila je to solo akcija Umara Sadika. Nigerijac je dobio loptu na levom krilu, driblingom nadmudrio svog čuvara, a onda elegantno, iskosa sa leve strane, proturio loptu ispod Filipovića.

...
Izvor: YouTube

"Parni valjak" je silovito krenuo u drugom delu. Opet je stvorio nekoliko vrlo opasnih situacija, ali rezultat nije uspeo da okrene u svoju korist. Usledilo je zatišje, pa novi uraganski nalet crno-belih. Ređale su se šanse Miletića, Uroševića, Ožegovića, ali lopta nije htela u gol.


Ekipa iz Bačke Topole znala je da se odbrani i da zasluženo stigne do nerešenog ishoda, u meču u kojem je, ipak, imala podređenu ulogu.

Posle svega, TSC slavi VELIKI bod, koji ga je zadržao na liderskom mestu superligaškog karavana i na tome Zoltanu Sabu i njegovim pulenima treba odati ogromno priznanje.

Navijači Partizana žaliće zbog izgubljena dva boda, ali 15.000 uglavnom pristalica crno-belih, osim rezultata, nema razloga da bude nezadovoljno, jer su imali prilike da uživaju u pravom superligaškom fudbalu, neizvesnom i dinamičnom od prvog do poslednjeg minuta. Takvu predstavu pratilo je sve ono što krasi igru na dva gola. U vezi s tim, nema razloga da Humska ne bude dobro popunjena i na drugim mečevima...

Sledi pauza, pa nastavak šampionske trke 14. septembra.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Medak3

Sudac spasao partizan

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC