• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički poveo, "parni valjak" dodao gas - 1:4!

Autor mondo.rs

U derbiju 10. kola Partizan pobijedio Radnički 4:1 i za sada izbio na čelo tabele.

Umijele su tribine stadiona Čair da budu daleko punije kada je u prošlosti gostovao Partizan. Ali, oni koji su u subotu došli da gledaju derbi 10. kola Superlige Srbije, nisu se prevarili.

Partizan je zabilježio ubjedljivu pobjedu 4:1 (2:1), a oba tima pružila su navijačima priliku da uživaju u lijepim potezima. Više su ih ovaj put imali Beograđani, koji su poslije prvaka, pobijedili i vicešampiona Srbije.

Apsolutno ZASLUŽENO!

"Parni valjak" je u odličnoj formi.

Sejduba Suma odigrao je još jednu skoro pa savršenu utakmicu, koju je krunisao sa dvije asistencije i vrlo lijepim golom u 56. minutu slalomom kroz odbranu Radničkog.

Za trenera Savu Miloševića je vrlo važno što je razigrao i Umara Sadika, dvostrukog strijelca. Nigerijca je prvo u 30, pa u 78. minutu spojio sa golom, što je za mladog napadača bilo dovoljno da prevari golmana Nikolu Petrovića. Prvo dodavanje bilo je kroz sredinu odbrane, a drugo na desnu stranu, nakon što su Marković i Suma napravili konfuziju u zadnjoj liniji.

Sadik je na pet prvenstvenih golova, Suma na četiri, ali i čak DEVET asistencija.

Poveo je Radnički golom Nermina Hasića iz penala u 11. minutu, koji je sudija Zoran Široki dosudio pošto je Saša Zdjelar igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Partizan je izjednačio u 23, takođe sa kreča. Golu Bibrasa Natha prethodio je faul nad Sadikom.

Nišlije su mnogo više pokazale u prvom poluvremenu, ali je i u tom periodu "valjak" propustio više prilika. U drugom tim Milorada Kosanovića praktično nije ni postojao na terenu.

Partizan je trenutno prvi, ima 23 boda, dva više od TSC-a i Zvezde, koja ima i meč manje.

RADNIČKI: Petrović – Todorovski, Bondarenko (od 46' Stevanović), Đorđević, Ostojić – Sulaka, Meleg (od 60' Mihajlović) – Knežević, Čumić, Pantelić (od 88' Miloradović) – Haskić.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho (od 60' Šćekić) – Tošić (od 73' Marković), Suma (od 79' L. Pavlović), Asano – Sadik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC