• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radović o "orlovima": Da sam imao boljeg menadžera

Autor mondo.rs

Kada nije do sada, teško da će u 31. godini dočekati poziv u reprezentaciju. A, Radović je od početka sezone dao deset golova za Legiju...

Miroslav Radović je igrač od kog u Poljskoj zazire svaki golman, defanzivac, trener. U Srbiji, setimo ga se kada postigne lep gol, što i nije redak slučaj.

Ipak, na okupljanjima reprezentacije nema ga godinama...

Bivši igrač Partizana postigao je već 10 (slovima: deset) golova za Legiju od početka sezone, a tek je sredina septembra. Da li će mu to omogućiti da bar "istrenira" sa "orlovima" kako bi novi selektor Dik Advokat uživo video šta popularni "Mire" može - neizvesno je.

Baš zbog toga, u intervjuu za "Večernje novosti", Radović nagoveštava da bi u budućnosti mogao da zaigra i za neku drugu reprezentaciju. Nije kasno, iako ima 30 godina.

"Imao sam kontakte sa ljudima iz Crne Gore i vrata su mi praktično otvorena u svakom trenutku. Iz razgovora ovde u Varšavi vidim da bi me i Poljaci zvali pod zastavu ukoliko bih izjavio da sam spreman da igram za njihovu reprezentaciju. A ja čekam...", rekao je Radović, ističući da bi i dalje - pre svega - igrao za Srbiju.

"Ta priča traje već duže vreme i iskreno više se i ne opterećujem. Znam da sam davno zaslužio poziv i isto tako znam da su ga mnogi dobili koji možda i nisu bili za reprezentaciju. Svestan sam ja da se poljska liga malo slabije prati kod nas, ipak Liga Evrope bi trebalo da bude neko merilo, a ja sam ovog leta šest puta bio strelac".

Dodao je...

"Nikada me niko nije zvao. Mnogo prijatelja mi kaže da bih sigurno imao drugačiju priču vezanu za reprezentaciju da sam imao boljeg menadžera. Znam i da nisam jedini igrač kojeg prati ovakva sudbina, jednostavno nekom se tako 'zalomi' u karijeri i sada više ne pridajem veliki značaj tome. Ako bude poziva - super, dolazim, ako ne bude, šta da se radi, ne mogu sam sebe da pozovem".


Zanimljivo, Radović je do cifre od deset golova stigao uprkos činjenici da nije uvek bio starter u timu.

"Počeo sam samo četiri utakmice. Bilo bi i više golova, ipak nemam razlog da budem nezadovoljan dosadašnjim učinkom".

Kompletan intervju pročitajte na stranicama "Novosti".

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Uskoro ćeš biti pozvan u reprezentaciju Republike Srpske, ko šiša Toleta, uništio je srpski fudbal.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC