• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incidenti na košarkaškom derbiju Krajine!

Autor mondo.ba

Navijači Prijedora "Alkohol Bojsi" utrčali na parket dvorane "Mladost" i prekinuli derbi Krajine sa banjalučkim Borcem. Utakmica nastavljena poslije pražnjenja tribine s domaćim pristalicama poslije 20 minuta.

Banjalučki Borac upisao je prvi poraz u šampionatu Republike Srpske i istovremeno ostao bez daljeg takmičenja u Kupu RS nakon što je izgubio od Prijedora u šestom kolu rezultatom 84:79 (18:15, 20:23, 25:16, 21:25).

Derbi Krajine su obilježili incidenti u trećoj četvrtini, kad je pri rezultatu 47:42 napravljen faul nad košarkašem Borca Aleksandrom Ivetićem.

Trener Prijedorčana Danilo Palalić burno je reagovao na tu sudijsku odluku Branislava Vrankovića, koji mu je dodatno dosudio tehničku grešku.

Nakon toga na parket su utrčale pristalice domaćina tzv. "Alkohol Bojsi", pa je meč prekinut, prenio je portal "Borac-sport"!

Na zahtjev delegata Zlatka Dojčinovića, domaći navijači su napustili dvoranu "Mladost" i poslije 20 minuta pauze utakmica je nastavljena.

Do kraja derbija nije bilo većih incidenata, ako izuzmemo da su pojedinci iz Prijedora s vremena na vrijeme bacali sitne predmete na parket.

Najefikasniji u prijedorskom timu bio je Nemanja Bilanović sa 22 poena, a odličnu partiju pružio je takođe i Goran Bogićević sa 15 pogodaka. U ekipi Drage Karalića istakao se Milan Davidović sa 25 koševa, kapiten Srđan Lončar je ubacio 16, a Marko Blaz pogodak manje, ali sve izvan linije 6.75 metara.

"Od samog starta smo loše odgovorili na partiju Nemanje Bilanovića, odnosno njegovu napadačku igru po širini, sa čime smo imali problema do kraja utakmice. Zaostajali smo deset poena za rivalom, kasnije smo uhvatili priključak, međutim lošim odlukama u fazi odbrane dozvolili smo Prijedoru da ponovo stekne četiri poena prednosti. Ušli smo kasnije u penal-završnicu, u kojoj se pojavila prilika nakon jednog promašenog slobodnog bacanja Prijedorčana da izjednačimo, međutim loše smo odreagovali u napadu, olako smo ga prokockali i Prijedor je stigao do pobjede. Nas već u petak čeka sljedeća utakmica, derbi sa Radnikom u kojem moramo da trijumfujemo kako bismo se zadržali u samom vrhu", rekao je trener Borca poslije meča.

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BD

Samo da se zna da je ot bila mladja ekipa AB..

Gpd

Uletili su 3 neka klinca iz one grupice

anonimus

Ovaj Blaz strašan šuter.Vec na 3- 4 utakmice daje po 5 trojki.Borac ima finu šansu za povratak u elitu.

MadMax

Haha.....Medan coven usao dva metra u teren pijan haha

Doras

to bio jedan tip koji nema veza sa navijackom grupom. A sudije iz Banja Luke.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC