• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladen Krstajić na čelu Radnika iz Bijeljine

Autor mondo.ba

Poslije osam godina FK Radnik održao je Skupštinu, a na njoj je jednoglasno za predsjednika kluba izabran nekadašnji fudbaler Partizana Mladen Krstajić.

 Mladen Krstajić na čelu Radnika iz Bijeljine Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

"Imam veliki motiv da radim u Bijeljini i da pomognem oko stabilizacije kluba. Ovde mi živi uža rodbina i sa velikim entuzijazmom ću raditi da Radnik ostane u ligi. Želimo da klub unaprijedi sopstvenu školu fudbala kako bi domaći igrači bili više zastupljeni u prvom timu, rekao“, rekao je poslije imenovanja novi predsjednik Radnika, prenosi RTV BN.

Novi Upravni odbor će imati 13 članova, a Krstajić je predložio deset, dok će ostala tri mjesta biti rezervisana za sponzore kluba. Prva sjednica biće održana sljedeće sedmice.

Skupština kluba izabrala je i novog predsjednika ovog tijela, umjesto Dušana Glišića, koji je bio na njenom čelu 18 godina tu funkciju će obavljati dosadašnji predsjednik kluba Predrag Jović. Na narednim sjednicama biće određeno ko će biti generalni sekretar.

Mladen Krstajić je rođen 4. marta 1974. godine u Zenici gdje je započeo fudbalsku karijeru. Kasnije je igrao još za Kikindu, Partizan, Verder i Šalke iz kojeg se ponovo vratio u redove beogradskih "crno-bijelih" gdje je završio karijeru 21. maja 2011. godine. Odmah poslije toga postao je sportski direktor Partizana.

Poslije prvog dijela Premijer lige BiH Radnik zauzima pretposlednje mjesto na tabeli sa deset bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC