• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac u "generalki" ispustio 3:0!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Banjalučki Borac odigrao je u petak neriješeno sa Slobodom iz Mrkonjić Grada 3:3 (3:0) iako je vodio sa čak 3:0 na stadionu u Novoj Topoli.

Crveno-plavi tim je remizirao u generalnoj probi pred nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Izabranici Vinka Marinovića su protiv prvoligaša Republike Srpske Slobode iz Mrkonjić Grada su na poluvremenu imali 2:0, a u nastavku postigli još jedan gol, ali su uporni igrači koje s klupe vodi bivši "borčevac" Vule Trivunović uspjeli da izbore neriješen rezultat.

Strijelci za Banjalučane bili su Toni Jović u 35, Elvir Koljić u 41. i Fedor Predragović u 48. minutu, ali su im se u drugom dijelu pogocima revanširali  Nemanja Kokanović u 56, Nikša Dimitrijević u 81. iz penala i Aleksandar Stanković u sudijskoj nadoknadi vremena za ekipu iz Mrkonjić Grada.

BORAC

Avdukić, Pilipović, Jevtić, Kostić, Subić, Radinović, Redžić, Subić, Predragović, Jović, Stokić. Još su igrali: Ilić, Koljić, S. Dujaković, Grujić, Žeravica, Ružić.

Prvi utisak pomoćnog trenera "Velikana iz Platonove" Zorana Dragišića je u izjavi za naš portal bio da je stručni štab "djelimično zadovoljan izdanjem crveno-plavih".

"Možemo biti zadovoljni ekipom koja je igrala u startnih 11 i uspjela da stigne do visoke prednosti protiv Mrkonjićana. Ono što nas raduje je da smo popravili realizaciju. Poslije su uslijedile brojne izmjene i došlo je do pada, kojim nismo zadovoljni. Ispustiti 3:0 to se ne događa baš često", rekao je za Dragišić za MONDO.

Ovo je bio osmi meč Banjalučana tokom zimskih priprema, postigli su osam golova, primili isto toliko zabilježivši dvije pobjede, dva poraza i četiri remija.

Borac će u proljećni dio sezone krenuti sa Gradskog stadiona gdje će 28. februara dočekati Mladost iz Velike Obarske.

Inače, crveno-plavi su protekle jeseni osvojili 27 bodova iz 15 utakmica i zauzeli šesto mjesto na tebeli, sedam manje od lidera Širokog Brijega.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ajmo Borac

Ti si meni Borče sve, ja ne mogu bez tebe! Biće bolje

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC