• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: "Generalka" u petak protiv Slobode

Autor mondo.ba

Posljednju provjeru pred nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Borca imaće u petak u Krupi na Vrbasu protiv Slobode iz Mrkonjić Grada. Sedam TV prenosa Banjalučana na proljeće.

 BORAC: "Generalka" u petak protiv Slobode Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Banjalučani su odigrali sedam pripremnih utakmica ove zime i nisu briljirali. Postigli su pet golova, primili isto toliko zabilježivši dvije pobjede, dva poraza i tri remija.

Posljednji kontrolni meč su izgubili od prvoligaša Republike Srpske Tekstilca iz Dervente (0:1), ali su nesporno bili mnogo bolji rival na terenu. Stvarali su i promašivali prilike, pogađali okvir gola, ali lopta nije željela u mrežu i to je stara boljka crveno-plavih - neefikasnost.

"Generalku" će imati u Krupi na Vrbasu protiv mronjićke Slobode, potvrdio je za "Glas Srpske" trener Banjalučana Vinko Marinović.

"Ovaj susret bio je planiran za subotu, ali je tada kompletan stručni štab Borca na licenciranju u Sarajevu. Zato ćemo generalku odigrati dan ranije", rekao je Marinović.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

SEDAM TV PRENOSA BORCA

Sedam utakmica koje će igrati izabranici Vinka Marinovića biće direktno prenošeni u nastavku šampionata - jedna na BHT 1 i šest na TV Arena sport.

BHT 1 će prenositi derbi sa Željezničarem na "Grbavici" u 25. kolu, a Arena sport sljedećih šest mečeva - sa Sarajevom na "Koševu" u 17. kolu, protiv Čelika u 19. kolu na "Bilinom polju", u 20. kolu protiv Olimpika na Gradskom stadionu, sa Širokim Brijegom na "Pecari" u 21. kolu, protiv Zrinjskog u Mostaru u 23. kolu i protiv Slobode na "Tušnju" u 27. kolu.

Slaba realizacija brine trenera Marinovića, ali je i izrazio nadu da će do proljećne premijere sa Mladosti iz Velike Obarske sve "biti stavljeno na svoje mjesto".

"Stvorenim šansama mogu da budem zadovoljan, jer smo ih imali sedam, osam. Od toga, naš najbolji strijelac Joco Stokić ih je imao čak pet i tri puta je pogodio okvir gola. Međutim, realizacija nam je u ovom trenutku veliki problem, ali se nadam da će strijelci uspjeti da u nastavku priprema namjeste nišanske sprave", dodao je trener Borca.

U narednih nekoliko dana trebalo bi konačno da se iskristališe spisak igrača koji će biti na raspolaganju stručnom štabu Borca u nastavku sezone.

"Do tada bi trebalo da vidimo da li će sva četvorica igrača koja su na probi: Damjan Marčeta, Miran Kraljević, Ajdin Redžić i Elvir Koljić potpisati ugovore, ali i da napravimo spisak mlađih igrača koji bi trebalo da odu na pozajmicu u druge klubove. Ono što je u ovom trenutku izvjesno je da će dvojica naših juniora Nikola Dujaković i Vladimir Tučić biti u nastavku sezone na raspolaganju stručnom štabu, ali će i dalje po potrebi igrati utakmice za juniorsku ekipu", podvukao je šef struke "Velikana iz Platonove".

U prvom proljećnom kolu na Gradskom stadionu, Borac će dočekati "fenjeraša" Mladost iz Velike Obarske (28. februar).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC