• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gol sezone postigao je – Ognjen Ožegović VIDEO!

Autor mondo.rs

Napadač koji je golovima doneo Borcu 12 bodova u borbi za opstanak, proglašen je za strelca najlepšeg gola u sezoni 2014/15!

 Gol sezone postigao je – Ognjen Ožegović VIDEO! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS Kakav potez napravili su Borac Čačak i Ognjen Ožegović prošle zime.

Čačani su na pola sezone preuzeli napadača Rada koji za prvih šest meseci na Banjici nije postigao ni pogodak i, ispostaviće se, angažovali igrača koji će im direktno doneti opstanak, zvanično izboren u poslednjem kolu sezone.

Jer, bivši igrač Crvene zvezde, koji nikada u matičnom klubu nije dobio pravu šansu, postigao je šest golova u prolećnom delu prvenstva i njima obezbedio četiri pobede "zebrama" za 12 od ukupno 20 osvojenih bodova (!?) u drugom delu sezone.

Obrazloženje: Ožegović je postigao gol u pobedi nad Donjim Sremom od 0:1, potom bio je strelac gola u 45. minutu utakmice sa Radničkim iz Kragujevca koja je završena rezultatom 2:0, s tim da je drugi gol Borac dao u nadoknadi vremena, kad je pobeda već bila obezbeđena, a potom je postigao prva dva gola u pobedi nad Jagodinom od 3:1, oba u prvom poluvremenu, da bi golom rešio i utakmicu sa Spartakom završenu rezultatom 1:0.

Napomena: Nismo mu "u bod" računali i gol u remiju sa Partizanom od 3:3, jer nije bio presudan, već onaj za 1:1.

Bilo kako bilo, drugi gol u meču sa Jagodinom doneo mu je epitet strelca pogotka sezone u izboru SOS kanala i Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost". Ožegoviću, rođenom 9. juna 1994. godine, nagrada je uručena na svečanosti u beogradskom Hotelu "Kraun plaza".

Bio je to neočekivani volej slabijom, levom nogom sa preko 30 metara, koji je završio u mreži gostiju iz Jagodine za 2:0 (taj trenutak je na snimku na 1:10).

Uživajte!

,,,
Izvor: YouTube



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC