• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Pobjeda Mihajlovića, povreda Đurđevića

Autor mondo.ba

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović upisao je drugu pobjedu na klupi Milana. Na „San Siru“ savladan je Palermo (3:2) u meču četvrtog kola Serije A. Povrijeđen Uroš Đurđević.

Milan je bio mnogo bolji rival u najvećem dijelu utakmice i zasluženo stigao do sva tri boda. Poveo je domaćin sjajnim golom Karlosa Bake u 21. minutu na asistenciju Đakoma Bonaventure. Šutirao je iz prve i pogodio lijevi ugao gola golmana Sicilijanaca Stefana Sorentina - 1:0.

...
Izvor: YouTube

Međutim, izjednačili su gosti iz praktično svoje prve prilike pred golom Milana - poslije kornera se na drugoj stativi snašao Šveđanin Oskar Hiljemark i pogodio za 1:1.

...
Izvor: YouTube

Ekipa Siniše Mihajlovića je do odlaska na odmor ipak uspjela da ode sa prednošću zahvaljujući Bonaventuri, koji je fantastično pogodio iz slobodnog udarca (2:1).

...
Izvor: YouTube

Početak drugog dijela obilježila je povreda Uroša Đurđevića, mladog reprezentativca Srbije, koji je u 55. minutu iznesen sa terena nakon što se povrijedio, a umjesto njega u sicilijanskoj ekipi je ušao Alberto Đilardino, nekadašnji centarfor Milana.

Upravo je Đilardino bio najzaslužniji za novo izjednačenje jer je odlično uposlio Šveđanina Hiljemarka, kojem nije bilo previše teško da postigne svoj drugi pogodak na meču - 2:2.

...
Izvor: YouTube

Ipak novo vođstvo domaćinu je samo tri minuta kasnije takođe drugim golom osigurao Karlos Baka - 3:2, poslije centaršuta je odlično reagovao i matirao golmana Palerma.

Potom je Palermo preko Hiljemarka imao priliku da izjednači i da Šveđanin kompletira het-trik, ali je Diego Lopez odlično odbranio, da bi u sljedećem napadu pored njegove lijeve stative šutirao Franko Vaskez.

Željeli su Sicilijanci do boda, pokušavli do kraja, ali nisu uspjeli da probiju bedem ispred gola Milana, koji je upisao drugu pobjedu ove sezone, nanijevši Palermu prvi poraz.

U prvoj utakmici četvrtog kola Serije A, Empoli je napravio preokret u Udinama i osvojio tri velika boda u gostima pogotkom Masima Makaroneo u sudijskoj nadoknadi vremena!

...
Izvor: YouTube

Iskusni napadač je primio loptu izvan šesnaesterca i sjajnim udarcem pogodio ispod mjesta gdje se spajaju prečka i stativa.

SERIJA A, REZULTATI, ČETVRTO KOLO

Subota

Udineze - Empoli 1:2 (1:0)

/Zapata 19 - Paredes 73, Makarone 90+2            

Milan - Palermo 3:2 (2:1)

/Baka 21, 75, Bonaventura 40 - Hiljemark 32, 73

Nedjelja

Kjevo - Inter (12.30 h)

U 15.00 h

Atalanta - Verona

Bolonja - Frozinone

Đenova - Juventus

Roma - Sasuolo

Torino - Sampdorija      

Karpi - Fiorentina (18 h)             

Napoli   - Lacio (20.45 h)

TABELA: Inter 6, Kjevo 7, Torino 7, Roma 7, Sasuolo 7, Palermo (+1) 7, Sampdorija 7, Fiorentina 6, Lacio 6, Milan (+1) 6, Atalanta 4, Đenova 3, Udineze 3, Napoli 2, Verona 2, Juventus 1, Empoli 1, Karpi 1, Bolonja 0, Frozinone 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC