• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svjetska elita stiže u najveći grad Srpske!

Autor mondo.ba

Profesionalni vozači iz 25 svjetskih zemalja najavili su učešće na 10. jubilarnoj biciklističkoj trci Beograd - Banjaluka, koja će se voziti 23. i 24. aprila 2016. godine!

Najveći sportski događaj u Bosni i Hercegovini, biciklistička trka Beograd - Banjaluka, najavom učešća internacionalnih vozača i zvanično je počela kampanju za jubilarno, 10. izdanje trke!

Ni ove godine nije izostala podrška najvećih gradova domaćina, Banjaluke i Beograda kao i opštine Teslić, a očekuje se podrška gradova Doboj i Bijeljina.

Značaj ovakve manifestacije u kontekstu turizma, povodom najavljenog jubileja dobija na još većoj važnosti jer će okupiti veliki broj internacionalnih sportskih radnika, profesionalnih vozača i profesionalnih biciklističkih timova.

Nesumnjivo je da je riječ o velikom događaju, koji će privući pažnju ne samo domaćih već i inostranih medija, što će jubilarnoj 10. trci Beograd - Banjaluka obezbijediti lokalni, regionalni i inostrani publicitet, kakav i zaslužuje.

Trka će u narednom periodu biti zvanično prezentovana, a bitno je istaći da je potvrđena podrška gradova Banjaluka i Beograd, a očekuje se da podršku daju i drugi gradovi i opštine kroz koje će trka proći. Podrška ove godine nije izostala iz Teslića, a očekuje se potvrda Doboja i Bijeljine, što bi upotpunilo nastojanje organizatora trke da se maksimalno iskoristi sportski i turistički potencijal medijski najpraćenijeg događaja u Bosni i Hercegovini.

Direktor biciklističke trke Beograd - Banjaluka, Vladimir Kuvalja tvrdi da će predstojeći jubilej biti poseban.

''Beograd - Banjaluka nije samo sportski, sad je prerastao u jedan univerzalni događaj koji za sebe veže mnogo kulturnih i drugih dešavanja. Svaku od prvih devet trka pokušavali smo napraviti nešto novo, još bolje, još interesantnije. Sad nas čeka 10. jubilarna trka i radimo na tome da bude još kvalitetnija. Medijsku pažnju koju je trka dobila 2015. godine obećava da će u 2016. biti jedan od top medijskih događaja u regionu. Ovakav događaj nas čini ponosnim, ali nam i daje obavezu da i naredne godine uradimo sve da opravdamo povjerenje onih koji su nas podržali'', istakao je Kuvalja.

Podsjećamo da biciklistička trka Beograd - Banjaluka od početka bilježi značajan rast broja takmičara i iz godine u godinu ima sve veći značaj.

Tako je do sada učestvovao veliki broj učesnika, a najbolji parametar odličnog odaziva takmičara je činjenica da u posljednjih pet godina na startu nije bilo manje od 120 takmičara po trci.

U tom kontekstu treba napomenuti da je 2012. godine oboren rekord Jugoslavije sa ukupno 182 vozača na startu trke.

Preko 80 000 gledalaca je uživo pratilo trku 2010. godine što dovoljno govori o pažnji i publicitetu kojeg nosi biciklistička trka Beograd - Banjaluka!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC