• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha sačuvao stolicu, pa isključen...

Autor mondo.rs

Romi pripalo prvo, a Milanu drugo poluvreme.

Veliki derbi italijanskog fudbala, iako u pitanju peta i šesta ekipa prvenstva, obeležila su dva potpuno različita poluvremena. U prvom smo videli odličnu i ofanzivnu Romu, a u drugom motivisan i napadački Milan - a završen je po golom u oba dela igre.

ROMA - MILAN 1:1 (1:0)

Posle utakmice oba tima će biti srećna što njihov protivnik nije realizovao šanse koje su mu se ukazale, ali bi srećan mogao da bude Siniša Mihajlović koji je remijem "odbranio" svoje mesto na klupi, kao i Rudi Garsija koji dugo čuva trenersko mesto u Romi.

Počelo je napadima Rome.

Već u 6. minutu Ridiger se sjajno snašao posle kornera i doveo Romu u vođstvo, a novu asistenciju je zabeležio Pjanić. Nastavila je "vučica" da preti preko Žervinja i Umara, ali je nemački štoper taj koji je imao novu šansu. Odlično je reagovao na prvoj stativi, ali je samo mladalački refleks Donarume spasao Milana novog gola.

A, u nastavku, preokret...

Ne znamo šta je Siniša Mihajlović kazao, ili bolje rečeno izvrištao, svojim igračima na poluvremenu, ali su u drugom poluvremenu igrali mnogo bolje. Ili je Roma stala...

Već u 50. minutu - izjednačenje. Odličan napad po desnoj strani, a onda i školski centaršut na drugu stativu, realizovao je reprezentativac Slovačke Juraj Kucka. Upravo je on imao šansu nekoliko minuta kasnije, kada je Boateng sa krila prosledio loptu na jedanaesterac, a Baka je propustio...

Juraj Kucka je natrčao na loptu, ali umesto gola - isključenje za Sinišu Mihajlovića.


Po drugi put ove sezone srpski trener je isključen zbog šutiranja flašice sa vodom, a iako je ubeđivao sudiju da je to zbog toga što ga je iznervirao njegov igrač, leka nije bilo. Nenad Sakić je u nastavku vodio ekipu koja je mogla da postigne bar tri gola.

Koliko je Ridiger bio dobar u napadu, toliko je bio loš u odbrani, pa ga je Karlos Baka prelazio kao od šale, a u jednoj situaciji je pogodio i prečku. Međutim, na snazi je ostao rezultat iz 50. minuta utakmice.

1:0 Ridiger

1:1 Kucka

SERIJA A - 19. KOLO:

Roma - Milan 1:1 (1:0)
/Ridiger 6 - Kucka 50/

Fiorentina - Lacio 1:3 (0:1)
/Ronkalja 90+4 - Keita 45+1, Milinković-Savić 90+2, Anderson 90+6/

Karpi - Udineze 2:1 (1:0)
/Pašuti 26, Lolo 70 - Zapata 72/

U nedelju:

Inter - Sasuolo (12:30)
Atalanta - Đenova (15:00)
Bolonja - Kjevo
Frozinone - Napoli
Verona - Palermo
Torino - Empoli
Sampdorija - Juventus (20:45)

TABELA: Inter 39, Fiorentina (+1) 38, Napoli 38, Juventus 36, Roma 33, Sasuolo (-1) 28, Milan 28, Empoli 27, Lacio (+1) 27, Atalanta 24, , Udineze (+1) 24, Kjevo 23, Sampdorija 23, Torino (-1) 22, Bolonja 22, Palermo 18, Đenova 16, Frozinone 15, Karpi (+1) 14, Verona 8.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC