• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi (k)iks Intera!

Autor mondo.ba

"Nerazurima" samo bod na gostovanju "fenjerašu".

Triler na "Bentegodiju"!

Verona i Inter odigrali su sjajan meč, na kojem je viđeno čak šest pogodaka, po tri na obje strane, a "nerazuri" mogu biti zadovoljniji bodom s obzirom da je Verona imala dva gola prednosti.

VERONA - INTER 3:3 (2:1)

Osokoljeni prvom pobjedom u sezoni u prošlom kolu, budbaleri Verone ušli su otvoreno u meč sa Interom nastojeći da produže uspješnu seriju bez poraza u Seriji A.

Verona je bila na pragu trijumfa, prvog protiv Intera od 1992. godine, ali ni prednost 3:1 nije bila dovoljna timu Luiđija Delnerija da uveže dvije pobjede.

Gosti su bolje ušli u meč. Rodrigo Palasio imao je sjajnu priliku u sedmom minutu, ali je njegov udarac sjajnom itervencijom osujetio golman domaćih Pjerluiđi Golini. Ipak, već u narednom napadu Inter je poveo. Korner je izveo Marcelo Brozović, a Žejson Muriljo precizno glavom pogodio za 0:1.

Bio je to prvi gol ove sezone koji je Inter postiagao u uvodnih 15 minuta meča!

Ipak, nije dugo trajalo slavlje. Preslikana situacija pred golom Intera u 12. minutu, Luka Marone ubacuje iz ugla, a Filip Helander najviši je u skoku, 1:1. Samo četiri minuta kasnije uslijedio je potpuni preokret. Prekid je ponovo bio koban za goste iz Milana. Ponovo je asistent Marone, a Eros Pizano najbolje se snašao u petercu donio prednost svom timu.

BEZ POBJEDE

Inter je ove sezone na osam mečeva bio u rezultatskom zaostatku, a niti jednom nije uspio da prestigne prednost rivala. Doživio je čak pet poraza, uz tri neriješena ishoda.

Kada je Verona u 57. minutu postigla i treći gol, izgledalo je da će konačno biti srušeno prokletstvo domaćih dugo 24 godine. Identično kao kod prva tri gola, i četvrtom je prethodio prekid. Marone izvodi korner i trećom asistencijom omogućavaArturu Joniti da glavom donese 3:1 domaćinu. Ponovo je zaspala odbrana gostiju, pa Samir Handanović nije imao šanse.

Luka Marone postao je prvi igrač u posljednjih 10 sezona Serije A sa tri asistencije na jednom meču!

Ekspresno je uslijedio odgovor Intera. Milimetarski precizan pas Ivana Perišića iskoristio je Mauri Ikardi da prepolovi prednost Verone, da bi se hrvatski internacionalac u 78. minutu i sam upisao u strijelce, za konačnih 3:3.

...
Izvor: YouTube

U posljednjim minutama meča viđena je obostrano otvorena igra, sa velikim brojem prilika, ali rezultat se više nije mijenjao.

Nakon što je veći dio sezone proveo na prvom mjestu, tim Roberta Manćinija sada sve više zaostaje i za trećim mjestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Samo jedan trijumf na posljednjih pet prvenstvenih mečeva sigurno su upalili alarm u crnom-plavom dijelu Milana.

SERIJA A - 24. KOLO

Verona - Inter 3:3 (2:1)
/Helander 12, Pizano 16, Jonita 57 - Muriljo 8, Ikardi 61, Perišić 78/

Napoli - Karpi (15:00)
Torino - Kjevo
Frozinone - Juventus
Sasuolo - Palermo
Milan - Udineze
Atalanta - Empoli (18:00)
Roma - Sampdorija (20:45)

Odigrano u subotu:

Bolonja - Fiorentina 1:1 (0:0)
/Đakerini 63 - Bernardeski 59/

Đenova - Lacio 0:0

TABELA: Napoli 53, Juventus 51, Fiorentina (+1) 46, Inter (+1) 45, Roma 41, Milan 39, Sasuolo 33, Empoli 33, Lacio (+1) 33, Bolonja (+1) 30, Torino 28, Kjevo 27, Atalanta 27, Udineze 26, Palermo 25, Đenova (+1) 25, Sampdorija 24, Karpi 19, Frozinone 19, Verona (+1) 15.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC