• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac ostaje bez 180.000 KM od UEFA!?

Autor mondo.ba

Ukoliko građevinski radovi na izgradnji pomoćnog terena Gradskog stadiona u Banjaluci ne počnu za desetak dana, FK Borac neće moći da računa na novac od UEFA.

 Borac bez 180.000 KM od UEFA Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbalski klub Borac mogao bi da ostane bez planirane pomoći od strane Evropske fudbalske unije (UEFA) ukoliko građevinski radovi na izgradnji pomoćnog terena Gradskog stadiona u Banjaluci ne počnu za desetak dana, saznaju "Nezavisne novine".

Dugi niz godina Banjalučani kubure sa pomoćnim terenima, a iako je UEFA odobrila pomoć crveno-plavima u iznosu od 180.000 KM preko Fudbalskog saveza BiH, ali s obzirom da radovi još nisu počeli, "Velikan iz Platonove ulice" lako bi mogao da ostane bez tih novčanih sredstava.

Naime, prvi dio radova, koji će finansirati Grad Banjaluka, ide na teret Grada na Vrbasu, a za njih je iz budžeta izdvojeno 100.000 KM. Ugovor je potpisan prije nekoliko mjeseci, ali izgradnja pomoćnog terena iza sjeverne tribine još nije počela. Zašto? Nejasno je svima.

Radovi bi trebalo da budu završeni do juna, pošto tada završava program UEFA za pomoć klubovima u cijeloj evropi, koji je već iskoristilo dvadesetak gradova u BiH, među kojima nije Banjaluka.

"Očekujemo da će radovi početi u narednih pet dana. Vrijeme je lijepo i svi uslovi za rad postoje. Razgovarali smo sa ljudima iz grada Banjaluka i imamo obećanje da će radovi uskoro početi", rekli su na Gradskom stadionu "Nezavisnim novinama".

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

cat 222

lakše je Mili izdati rodni list B.luke.

stop propadanju bl sporta

Bitno da u laktasima ima dvorana u koju je ulozeno bog zna koliko miliona,dok u banja luci dvorana borik propada,da nemamo stadiona kakav grad od 200-250 000 zasluzuje da ima,pomocni terena ni u prici vec se ide trenirati po okolnim selima.. OVO JE BRUKA ZA GRAD

4S

Da treba Igokei,sve bi bilo zavrseno u roku

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC