• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel spreman za Izviđače

Autor mondo.ba

Nakon dva mjeseca od završetka takmičenja u regionalnoj SEHA Gazprom Ligi, pred rukometašima Borca m:tel su nove takmičarske utakmice i to one najvažnije - za šampiona BiH.

„Crveno-plavi“ u odbranu titule prvaka BiH kreću u srijedu, 4. maja, kada, u prvoj utakmici Lige 4 za prvaka BiH, dočekuju starog rivala – Izviđač iz Ljubuškog.

Trener Banjalučana, Aleksandar Međedović, kaže da je duga pauza između takmičenja u regionlnoj ligi i početka domaćeg prvenstva, prije svega, iskorištena za uigravanje za predstojeće utakmice i već sutra ćemo, kako je rekao, vidjeti u kojoj mjeri je to i realizovano.

"Izviđač je ekipa sa kojom smo i ranije igrali i dobro se poznajemo. Nadam se da ćemo se u najboljem svjetlu pokazati u ovom meču i da ćemo opravdati ulogu favorita" kazao je Međedović.

Igrači Borca m:tel sa velikim nestrpljenjem čekaju početak takmičenja i, prema riječima lijevog beka, Davorina Vujovića, došlo je vrijeme da na terenu pokažu sve ono na čemu su radili u protekla dva mjeseca i opet osvoje duplu krunu.

"Nedostatak takmičarskih utakmica pokušali smo nadoknadiтi prijateljskim mečevima, gdje smo uigrali tim za predstojeća iskušenja. Tim Izvidjača nam je od ranije poznat, tako da očekujemo kvalitetan meč u kojem će Borac slaviti", poručio je Vujović i pozvao navijače da podrže „crveno-plave“ rukometaše koji će im, kako je najavio, uzvratiti pobjedom.

Utakmica između RK Borac m:tel i RK Izviđač je na programu u srijedu, 4. maja, sa početkom u 20 časova, u Sportskoj dvorani Borik, a ulaz je besplatan.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Za Riplija

Slušam ovog bradonju na konferenciji za štampu gdje ni jednom riječi ne spomenu sutrašnju utakmicu sa Izviđačem?!Reče da svi igrači ostaju u Borcu-što je notorna laž.Kao dovode nekog stranca na poziciju lijevog beka?!Pa ovaj definitivno nezna šta priča.Zar on stvarno misli da je ovaj narod malouman.Vidjećemo sutra u dvorani Borik u 20,00 h.

Vojko

Hoće li iko biti odgovoran ako Borac ne bude prvak i ne osvoji Kup,što je sasvim izvjesno?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC