• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković: Za nas, za klub, za Bijeljinu!

Autor mondo.ba

Mladen Zeljković nestrpljivo očekuje revanš Radnik - Beroe.

Poslije zapaženih partija u Borcu i Željezničaru Mladen Zeljković se zimus vratio u FK Radnik Bijeljina da bi pojačao konkurenciju u odbrani.

Prije dolaska u Radnik, Zeljković je šest mjeseci proveo u Kanadi, pa mu je za ulazak u pravu formu trebalo malo vremena. Od polufinalnih utakmica u Kupu BiH sa Širokim, Mladen se ustalio na poziciji desnog beka, a niz fenomenalnih partija je nastavio u Staroj Zagori gdje je Radnik odigrao 0:0 protiv Beroe u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

" Beroe nas nije previše iznenadilo. Od žrijeba smo znali da se radi o zaista kvalitetnoj ekipi što pokazuje i njihov plasman na tabeli u domaćem prvenstvu, gdje su zauzeli visoku treću poziciju. Igraju ligu koja je jača od naše i sa tim trećim mjestom su potvrdili o kakvom kvalitetu se radi. Imaju dosta dobrih pojedinaca i bukvalno iz svake linije mogu da pošalju zavrsni pas, analizira protivnika naš desni bek", kaže Zeljković.

Na njega je posebno jedan igrač iz protivničkog tima ostavio utisak.

" Mislim da je igrač sa brojem 14, Božilov, najopasniji igrač po naš gol, a na mene je jak utisak lijevi bek Penev koji im je i kapiten, kao i Nemanja Milisavljević koji igra na sredini terena".

Zeljković je umjereni optimista što se tiče revanš utakmice i prolaza Radnika u naredno kolo kvalifikacija.

" Šanse za prolaz su podjednake nakon prve utakmice, ali je sigurno da je Beroe i dalje favorit! Utakmica u Banja Luci će biti drugačija od prvog susreta, a mi moramo biti dosta oprezni i ne dozvoliti im da oni nametnu svoj ritam. Mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do još jednog veoma velikog uspijeha kako za nas igrače i stručni štab tako i za klub i grad Bijeljinu!", rekao je Zeljković.

Revanš meč igraće se na Gradskom stadionu u Banjaluci sedmog jula od 18 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC