• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google pretraga kakvu su svi čekali

Autor mondo.rs

Jedna od želja korisnika konačno je ispunjena.

Google već godinama obećava da će korisnicima pružiti mogućnost da pretražuju informacije koje se nalaze u okviru instaliranih aplikacija na telefonu. Međutim, kompanija nikako nije uspevala da to obećanje ispuni.

Na veliku radost korisnika, nova opcija Google pretrage napokon je stigla. Konačno ćete moći da pretražujete „In Apps“ podatke.

Novi režim pretrage će korisnicima omogućiti da pronađu sadržaj koji se nalazi u instaliranim aplikacijama. To znači da ćete moći da koristite Google pretragu kako biste pronašli kontakte u imeniku, poruke u SMS aplikaciji, Hangouts-u ili Gmail-u, muziku u Spotify-u ili Google Play Music aplikaciji, kao i video snimke u YouTube aplikaciji.

No, neke aplikacije novu opciju pretrage neće podržavati, bar ne na početku. Iz Google-a kažu da će Facebook Messenger, LinkedIn, Evernote, Glide, Todoist i Google Keep aplikacije biti dodate na listu u narednim mesecima, piše Phone Arena.

Prvi telefon koji će imati In Apps tab u Google aplikaciji biće LG V20 - telefon koji će biti predstavljen sa Android 7.0 Nougat verzijom operativnog sistema. Mada, to što će biti prvi telefon koji će podržavati ovo, ne znači da će biti i jedini i da ostali telefoni neće dobiti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS