• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Stotka“ Hamšika!

Autor mondo.ba

Kapiten Napolija Marek Hamšik postigao je u subotu svoj 100. gol u Italiji u pobjedi nad Kjevom (2:0) u šestom kolu Serije A.

Napolitanci i dalje duvaju za vrat Juventusu!

Na "San" Paolu u Napulju, rutinski su zabilježili pobjedu nad Kjevom - 2:0 (2:0) i opet se približili prvoplasiranoj „Staroj dami“ na samo bod zaostatka.

„Leteće magarce“ načeo je Manolo Gabijadini u 24. minutu svojim prvim pogotkom ove sezone pošto je odlično reagovao na dodavanje Hozea Kaljehona i smjestio loptu u "malu mrežicu" - 1:0.

Kapiten Napolija Marek Hamšik je do odlaska na odmor, tačnije u 39. minutu na asistenciju Lorenca Insinje izbjegao ofsajd i onda „bombom“ savladao Stefana Sorentina.

Bio je to 100. gol slovačkog reprezentativca u Italiji u svim takmičenjima za Napoli u devet sezona otkako je stigao na San Paolo - 2:0.

Klub pod Vezuvom je bez većih problema održao prednost u nastavku i upisao nova tri boda očigledno ne želeći previše da se potroši pred utakmicu Lige šampiona protiv lisabonske Benfike.

Mogli su gosti iz Verone u 73. minutu preko Antonija Flora Floresa da kazne grešku posljednje linije odbrane Napolija iuvedu utakmicu u neizvjesnu završnicu, ali iskusni napadač Kjeva se nije snašao u odlučujućem trenutku ispred golmana Pepea Reine.

Najskuplji srpski fudbaler u istoriji Nikola Maksimović meč je odgledao sa klupe za rezervne igrače Napolija, dok je s druge strane u Kjevu starter bio Ivan Radovanović, povremeni reprezentativac Srbije.

Serija A, 6. kolo

Subota

Palermo - Juventus 0:1 (0:0)

/Goldaniga 49 autogol/

Napoli - Kjevo 2:0 (2:0)

/Gabijadini 24, Hamšik 39/

Nedjelja

Torino - Roma (12.30)

od 15.00

Đenova - Peskara

Inter - Bolonja

Lacio - Empoli

Sasuolo - Udineze

Fiorentina - Milan (20.45)

Ponedjeljak

Krotone - Atalanta (19.00)

Kaljari - Sampdorija (21.00)

Tabela: Juventus (+1) 15, Napoli (+1) 14, Roma 10, Kjevo (+1) 10, Inter 10, Milan 9, Bolonja 9, Đenova 7, Fiorentina 7, Lacio 7, Udineze 7, Sampdorija 6, Sasuolo 6, Palermo (+1) 5, Torino 5, Peskara 5, Kaljari 4, Empoli 4, Atalanta 3, Krotone 1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC