• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže najjači telefon po super ceni (FOTO)

Autor mondo.rs

Vodeći telefon Huawei kompanije pojaviće se u novembru po početnoj ceni od samo 500 evra!

Pre nego što nastavimo sa onim što znamo o Mate 9 smartfonu, trebalo bi da napomenemo da iz konteksta nikako ne izgubite činjenicu da će Huawei predstaviti svoj najjači telefon, jači od Mate 8 ili Huawei P9 Plus uređaja i da će početna cena uređaja biti oko 500 evra! Naravno, ako se šuškanja sa neta ispostave tečnim.

Huawei će 3. novembra najaviti Huawei Mate 9 u dve verzije i nekoliko modela. Telefon će za kupce u Kini biti dostupan već nakon pet dana od premijere i to u klasičnom obliku i sa dvostruko zakrivljenim ekranom. Postojaće razlike u hardveru i izgledu ove dve serije.

Pogledajte @Evleaks procurele slike Mate 9:

Ravna serija imaće Kirin 960 Huawei čipset, Full HD ekran rezolucije šest inča, metalno telo, 32 GB interne memorije, dve antene, microSD slot, ali i 6 GB RAM memorije. U zavisnosti od modela unutrašnja memorija se penje na do 256 GB, a moguće je da će u prodaji biti i model sa 4 GB RAM. Što se boja tiče, trebalo bi da Huawei Mate 9 dođe u najmanje šest varijanti. Kodno ime Huawei Mate 9 sa ravnim ekranom je Manhattan i još uvek ne znamo da li će imati Force Touch opciju na ekranu.

S druge strane je model sa dvostruko zakrivljenim ekranom, koji neodoljivo podseća na penzionisani Galaxy Note 7. koji će imati QHD ekran, skener otiska prsta u prednjem tasteru, ali se neće prodavati izvan Kine, makar ne u početnom periodu. Njegovo kodno ime, ako je verovati GSMArena portalu je Long Island.

Oba telefona će imati novu Leica kameru napravljenu iz dva dela, koja će imati deo od 20 i deo od 12 megapiksela, ali i Leica izrađene komponente.

Evropska i američka premijera uslediće ubrzo nakon azijske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS