• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možda zbog ovog napustite Messenger…

Autor mondo.rs

Facebook će uskoro pustiti reklame u Messenger, a od njih nećete moći da se odbranite.

 Možda zbog ovog napustite Messenger… Izvor: MONDO portal

Situacija je prilično jasna i nepovoljna po krajnje korisnike. Facebook će pomnije pratiti o čemu pričamo sa prijateljima, šta u razgovorima spominjemo, kakve slike i linkove šaljemo, kao i sve šta radimo na Facebook News Feed-u. Cilj je da Messenger botove nauči šta volimo, da otkriju šta nam je potrebno i da nam to sve plasira putem reklama kroz Messenger aplikaciju.

U početku kompanije i pojedinci neće moći da šalju reklame svim korisnicima, ali će se to kasnije promeniti. Na osnovu kontekstualne opcije, kao i interesovanja korisnika, Messenger botovi će ciljati samo onu grupu koju plasirani sadržaj zanima.

Robne marke i pojedinci koji su koristili Messenger čet botove odmah mogu da počnu sa slanjem reklama korisnicima koji su koristili njihove usluge, a onda i svim drugim korisnicima Messenger aplikacije, koristeći alate ciljanog reklamiranja.

Reklame će sadržati reklamnu poruku, sliku i link do proizvoda koji se korisniku tj. kupcu nudi. Recimo, ako sa prijateljima budete pričali o poklonu za rođendan za prijatelja i zadržite se na kravatama ili šeširima, u budućnosti ćete dobijate reklame u kojima će vam biti ponuđeni ti proizvodi iz vaše neposredne blizine (grad ili zemlja u kojoj živite).

Spremite se - REKLAME STIŽU!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS