• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel pobjedom zaključio 2016. (FOTO)

Autor mondo.rs

Rukometaši Borca m:tel savladali Derventu 28:24 u 13. kolu Premijer lige BiH.

 PLBIH: RK Borac m:tel - RK Derventa 28:24 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani su pred 1500 gledalaca u Boriku stigli do pobjede u posljednjem meču u 2016. godini.

BORAC m:tel – DERVENTA 28:24 (12:10)

Poslije prvih 30 minuta rezultat na semaforu glasio je 12:10, a na golu gostiju briljirao je Starčević.

Borac je u nastavku uspio da održi i poveća prednost na konačnih 28:24, a najzaslužniji za to bili su Daničić sa osam i Ćelić sa sedam postignutih golova.

Novopečeni reprezentativac BiH, golman Efendić upisao je deset odbrana.

Rukometaši Borca tokom cijele utakmice imali su veliku podršku svojih navijača, popularnih „Lešinara“.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

U ekipi Dervente osim Starčevića koji je na kraju imao učinak od 15 odbrana istakao se Zekić sa devet golova, međutim izostala je podrška saigrača.

Ovom pobjedom Borac je završio jesenju polusezonu u Premijer ligi BiH kao drugoplasirani na tabeli, iza ekipe Vogošće.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

BORAC m:tel: Beširević (4 odbrane), Memić 1, Đurđević 2, Hercegovac, Daničić 8, Mijatović 1, Bubić, Efendić (10 odbrana), Nježić, Majić 4, Lončar 5, Ćelić 7, Šešić, Ćeranić, Marković. Trener: Ratko Đurković.

DERVENTA: Stojić, Živanić 3, Zemunović 2, Sibinčić 1, Šijaković 3, Zekić 9, Lukić 1, Milinković, Lazić, Škrga, Stanković 1, Ivanović 2, Nožica, Starčević (15 odbrana), Božić, Mijatović 2. Trener: Zoran Dokić.

Tagovi

Komentari 16

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

za lesinara

Moj decko,cime se ti ponosis.sa osamnaest i kusur godina ,da galamis po tribinama dvorana i stadiona,imas iskrivljenu kicmu i trideset kila,sa krevetom.idi malo u skolu ili nesto treniraj pa napravi neki uspjeh sa svojim zivotom,jer ce te pitati starost gde ti je bila mladost. a ti svi momci na terenu ce se isto,lose provesti ako se na vreme ne opamete,jer ce se ,sa puno povreda a malo para i uspjeha u zivotu, sa tridesetak godina tuziti sa Borcem,za neku sitnu lovu,jer se istorija ponavlja. Pitaj tatu ,ko je doktor NEBOJSA POPOVIC,,profesor MILORAD KARALIC,doktor DRASKO PRTINA ,pa se na njih ugledaj.

Lesinar

@za lesinara ponosim se KLUBOM KOJI VOLIM i od srca se radujem svakoj njegovoj pobjedi (jer to je i smisao sporta, zar ne)! Necete vjerovati ali dobro znam ko je Karalic, Prtina, Perovic, Radjenovic i ostale velicine naseg banjaluckog rukometa, jer ako Vam jos uvijek nije jasno, JA VOLIM OVAJ KLUB svim srcem i bezuslovno... Nego, zapita li se Vasa starost gdje joj je mladost dangubila pa ostadoste tako neostvareni i zajedljivi pa komplekse lijecite anonimno po portalima i pljujete momke koji su duplo mladji od Vas!?! Da Bog da se ugledao na bilo koga samo ne dao da postanem kao Vi... Kako neko dole vec napisa, sramoto banjalucka!!!

Odluciti...

@za lesinara Hajmo se prvo odluciti hocemo li pisati ekavicu ili ijekavicu pa tek onda lekcije dijeliti... Isto tako hcemo li "nesto trenirati pa napraviti neki uspjeh" ili "opametiti se, jer cemo se sa puno povreda a malo para... bla, bla, bla tuziti sa Borcem"?!? I na kraju, gospoda koju ste naveli su (bila) uspjesna kako na terenu tako i nakon nje... Znaci, moze se i to! Pod hitno formirati stav, ne pobijati sam sebe, malo porazgovarati sa sobom pa tek onda doci!!! P.S. puni ste gorcine i predrasuda, ne valja to...

"Sitna Lova"

@za lesinara da je meni ta SITNA LOVA koju su neki dobili... auuuuu , gdje bi mi kraj bio!!!! Ovdje se neko dobro pravi lud!

Jovo

Prepaali se Dervente pa platili Lešinare.Nije loša straategija.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC