• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odmor na Gradskom stadionu do 16. januara

Autor mondo.ba

Fudbaleri banjalučkog Borca pripreme za drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske počeće 16. januara. Na Gradski stadion stižu pojačanja.

 FK Borac pauza do 16. januara početak priprema Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Jesenji šampion Prve lige Republike Srpske banjalučki Borac sprema se za nastavak takmičenja u kojem je jedini cilj povratak u Premijer ligu BiH.

I dok su igrači na pauzi, koja će trajati do 16. januara, rukovodstvo kluba u dogovoru sa šefom stručnog štaba Vuletom Trivunovićem radi na angažovanju pojačanja.

U narednim danima ugovore bi trebalo da potpišu trojica igrača sa kojima je već dogovorena saradnja, a to su Bojan Puzigaća, Aleksandar Radulović i Petar Kunić, inače povratnici na Gradski stadion.

Osim njih trojice, vode se pregovori sa Sinišom Dujakovićem, Brankom Ojdanićem, Milošem Đorđevićem, Bojanom Burazorom, Dejanom Govedaricom i Milošem Ćudićem. S druge strane, ekipu je napustio Miloš Dujković, dok bi njegovim stopama mogao da krene i Aleksandar Malbašić.

Odmor za igrače ističe 16. januara, kada će početi pripreme za drugi dio sezone, koje će najvjerovatnije kompletno biti odrađene u gradu na Vrbasu.

"Bilo bi idealno da do tada kompletiramo igrački kadar i da odmah od starta svi zajedno budemo u trenažnom procesu. Realnost je da cjelokupne pripreme obavimo u našem gradu, jer nelogično bi bilo da idemo na neku skupu destinaciju i klub 'uvaljujemo' u dodatne troškove. Nadam se da će nam na ruku ići i vremenske prilike i da ćemo uspjeti da realizujemo planirano", rekao je za "Glas Srpske" šef stručnog štaba Banjalučana.

Želja Trivunovića da sarađuje sa Dejanom Rađenovićem je ispunjena, tako da će on zajedno sa Markom Tešićem i Radovanom Gajićem biti zadužen za fizičku spremu igrača, čime je kompletiran stručni štab crveno-plavih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC