• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac juri „čistu desetku“

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac će u subotu na Gradskom stadionu dočekati Zvijezdu 09 u 22. kolu Prve lige Republike Srpske i pokušati da stigne 10. uzastopnog trijumfa.

 Prva liga RS (22. kolo): Borac - Zvijezda 09, najava Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi su prethodnog vikenda nastavili seriju pobjeda u Zvorniku, iako golman Asmir Avdukić nije uspio da obori rekord bez primljenog gola koji je ostao u vlasništvu Dalibora Kozića, nekadašnjeg čuvara mreže Kozare iz Gradiške.

Trener Banjalučana Vule Trivunović priznao je da je ekipi taj rekord predstavljao svojevrstan psihološki teret, koji ih je sputavao u namjeri da pruže bolje partije.

Sad kad je i ta tegoba skinuta sa „pleća“ na Gradski stadion im dolazi ekipa iz Etno-sela Stanišići, koja je takođe u usponu forme jer je na posljednje dvije utakmice zabilježila isto toliko trijumfa.

Osim toga, Semberci će biti dodatno motivisani jer žele plasman u Ligu za šampiona, iako je Borac nesporno favorit za nova tri boda.

Posebno jer je i u bijeljinskom predgrađu u okviru 11. kola slavio rezultatom 0:3 pogocima Siniše Radoje, Ivana Delića i Nenada Kise.

...
Izvor: YouTube

Što se tiče nas, cilj je kao pred svaku utakmicu – pobjeda, pogotovo što igramo pred našim navijačima, kojima smo, da budem iskren, ostali dužni u prethodna dva susreta u Banjaluci. Od svog tima očekujem da bude dosta rasterećeniji i kreativniji, s obzirom da nas je donekle sputavala ta priča o rekordu. Jedini zahtjev koji ću postaviti mojim igračima je da uživaju u fudbalu protiv ekipe koja zavisi sama od sebe kada je u pitanju plasman u Ligu za šampiona“, rekao je Trivunović, koji na subotnjem meču neće moći da računa na Ivana Delića i Aleksandra Kondića zbog povreda.

Šef struke Borca je ponovio: „Naš cilj je da pobijedimo i onda sačekamo utorak i žrijeb preostalih 10 kola plej-ofa“.

Desni bek Banjalučana Siniša Dujaković takođe nema dilemu oko pobjednika sutrašnjeg dvoboja protiv Zvijezde 09.

Dolazi nam motivisani protivnik koji će tražiti svoju šansu da izbori šesto mjesto i plasman u Ligu za šampiona. Sama činjenica da dolaze u Banjaluku i igraju protiv Borca, najvećeg kluba u Srpskoj će ih dodatno motivisati, ali mi smo maksimalno skoncentrisani i spremni da upišemo novu pobjedu“, rekao je i Dujaković pozvao navijače da dođu na Gradski stadion.

Drugoplasirani Rudar Prijedor, koji za liderom zaostaje 11 bodova, imaće teži zadatak da osvoji bodove u gostima kod Podrinja u Janji.

Prva liga RS, 22. kolo

Subota, 16.30

Borac (BL) - Zvijezda 09

Kozara - Drina

Sloboda - Sutjeska

Podrinje - Rudar Prijedor

Slavija - Tekstilac

Sloga - Borac (Š)

TABELA: Borac (BL) 52, Rudar Prijedor 41, Podrinje 37, Drina 33, Tekstilac Kort 31, Zvijezda 09 29, Kozara 27, Sloga 23, Sloboda 23, Slavija 22, Sutjeska 21, Borac (Š) 10.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC