• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivunović: Šteta za rekord, ali nas je sputavao

Autor mondo.ba

Trener Borca Vule Trivunović priznao da je njegovom timu rekord golmana Asmira Avdukića predstavljao psihičko opterećenje.

 Vule Trivunović poslije pobjede FK Borac u Zvorniku Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Čuvar mreže Banjalučana nije izdržao i oborio rekord nekadašnjeg golmana Kozare iz Gradiške Dalibora Kozića, koji nije primio gol 1.260 minuta.

Banjalučka "jedinica" je poslije punih 1.179 minuta izvadio loptu iz svoje mreže na gostovanju Drini u Zvorniku, ali je crveno-plavi tim stigao do sva tri boda (1:2) i krupnim korakom krenuo ka tituli šampiona Republike Srpske i povratku u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

"Najvažnije je da smo pobijedili u Zvorniku i nastavili niz uspješnih igara i odličnih rezultata. Šteta je za rekord, ali on nas je sputavao u prethodnim utakmicama, igrači su razmišljali samo o njemu, pa nam je nedostajalo kreativnosti. Poslije primljenog gola, bilo je sve drugačije, kao da je palo veliko opterećenje, zaigrali smo potom kako znamo i umijemo, maštovito i napadački", rekao je Trivunović, a prenio "Sportski žurnal".

Iako Banjalučani imaju velikih "plus 11" u odnosu na drugoplasirani Rudar Prijedor, šef struke crveno-plavih ne dozvoljava nikakvo opuštanje u nastavku sezone.

"Još ništa nije gotovo, ima mnogo utakmica do kraja, ne smijemo da se opuštamo i pomislimo 'lako ćemo'. Moramo da budemo maksimalno motivisani i oprezni već u narednom meču protiv Zvijezde 09 na domaćem terenu. Trijumfalno želimo da uđemo u Ligu za prvaka i možda iskoristimo kiks Rudara, ovaj put u Janji protiv Podrinja. Najvažnije je da shvatimo da u svakoj utakmici moramo da budemo na maksimalnom nivou i da imamo pristup kao i do sada".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC