• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac u srijedu slavi titulu i časti navijače!

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac će u srijedu proslaviti šampionsku titulu Republike Srpske poslije krajiškog derbija protiv Rudar Prijedora uz besplatan ulaz na istočnu tribinu Gradskog stadiona.

 FK Borac u srijedu protiv FK Rudar Prijedor slavi titulu i časti navijače Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

Crveno-plavi u srijedu zatvaraju sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske u kojoj su superiorno osvojili titulu šampiona i osigurali povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

POVEZANE VIJESTI

Protivnik Banjalučanima od 19 časova biće prijedorski Rudar, koji je ranije u okviru petog kola Lige za šampiona RS poražen na Gradskom stadionu (4:1) i od tog 14. maja, Borac je osigurao šampionski pehar.

A u srijedu će po okončanju utakmice opet sa Prijedorčanima, banjalučkim fudbalerima biti uručene zlatne medalje i trofej namijenjen šampionu Srpske.

"Ulaz na istočnu tribinu za utakmicu sa Rudar Prijedorom biće besplatan, a Fudbalski klub Borac poziva sve navijače kluba da u srijedu uveče dođu na Gradski stadion, podrže svoj tim u posljednjoj prvoligaškoj utakmici i isprate ih u Premijer ligu BiH, koja startuje 22. jula", navedeno je u saopštenju "Velikana iz Platonove".

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Фипа

Свако коме Борац нешто значи у сриједу мора да буде на градском Ај Борац !!!

Čestitke

Treba otići ko god može, nije to samo da se pozdravi ova ekipa koja je izbora PL, ima još dosta dobrih stvari koje je uradili ili sprema da uradi uprava. Idemo pozdraviti Borac, i poželjeti da silno tutnja kroz PL

ogishaa

Castili bi Banja Luku svojim gasenjem, NAPRED PARTIZAN JFBL!!

Fino

Fino je što su otvorili istočnu tribinu, da dođe što više gledalaca ionako s obzirom da tamo ulaze Lešinari, prihod od prodaje ulaznica na tom dijelu nije preveliki, a sigurno će podstaći sve koji žele da dođu pozdraviti šampiona i poželjeti sreću u Premijer ligi

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC