• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braća Vranješ uz svoj Borac

Autor mondo.ba

Nekadašnji fudbaleri banjalučkog Borca, braća Ognjen i Stojan Vranješ, ne zaboravljaju klub u kojem su počeli profesionalne karijere.

 Ognjen i Stojan Vranješ kupili 2 personalizovane VIP stolice na Gradskom stadionu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Banjalučani Ognjen i Stojan Vranješ, koji trenutno nastupaju u Grčkoj (AEK), odnosno Poljskoj (Pjast), naručili su dvije personalizovane VIP stolice na Gradskom stadionu i tako pružili podršku klubu u kojem su počeli profesionalne karijere.

Iako nastupaju daleko od grada na Vrbasu, nisu zaboravili mjesto odakle su se otisnuli u fudbalski svijet, a kako piše portal "crveno-plavih" oni su "pozvali i ostale bivše fudbalere Borca koji trenutno nastupaju u inostranstvu da učine isto i priključe se ovoj akciji jer u ovom trenutku najvažnije je izražavanje pripadnosti 'crveno-plavom' sportskom simbolu kada mu je to najpotrebnije".

Podsjetimo, iz kluba navode kako su do sada na osnovu prodatih sponzorskih paketa sakupili oko 170.000 konvertibilnih maraka, dok je na Donatorskoj večeri prikupljen dodatni novac, kako bi "Velikan iz Platonove" nesmetano funkcionisao.

Fudbaleri Borca trenutno se nalaze na pripremama na Zlatiboru. U prvom test meču izabranici Željka Vranješa poraženi su minimalnim rezultatom od članova Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije "Nezavisnost", dok će drugi kontrolni susret odigrati sutra protiv rumunske Konkordije Kjažna.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pitanje

Poštovani, da li je istina da Lešinari prelaze na sjevernu tribinu

Jeste

@pitanje Istina je, rekao Pusic jutros na NESu

Тако треба

Тако треба, то су прави Борчевци, а и Лешинари су својим споразумом са управом показали колико су велики и колико воле клуб. НАПУНИМО СЈЕВЕР наш нови дом

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC